2777
2789
عنوان

انصراف از ارشد دانشگاه شریف 😭😭

375 بازدید | 35 پست

بعد دو ترم مرخصی حالام که اومدم خیلی حالم گرفتست متاهل بیکارم از شهرستان می کوبم پنج صبح میرم دانشگاه  ولی نمیکشم دیگه خسته ذهنم میان ترمارو خراب کردم چیکار کنم همه هم میگن دانشگاهت خوبه حیف ولش نکن ولی خیلی سخته من دیگه کشش  حل کردن ریاضی ندارم شما بودین چیکار میکردین دوس دارم ارشد بخونم ولی از به طرفی هم دیگه نمیکشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
هنوز یه ترمم تموم نکردم درسی رو پاس نکردم

دانشگاه شریف دانشگاه تاپ ایرانه

خیلی حیفه اگر انصراف بدی

هرطور شده تمومش کن

میدونی چقدر واسه مهاجرت و موقعیت شغلی خفنه؟

البته اگه دیگه واقعاا هیچ جوره نمیتونی اون بحثش جداست

ادامه بدیا دانشگاهت خیلی ارزش داره کسایی که اونجا درس میخونن خیلی باهوشن بخون به جایی برسی برا سرافر ...

اره ارواح چشماشون به خدا هم سر میان ترما گوشی درمیارن تقلب میکنن انگار فقط من بدبختم که جرئت این کارارو ندارم سوال هاشم که خدا چه هوشی آخه دیگه نمیکشم به خدا خیلی سخته 😭😭😭😭

می خوام آزمون استخدامی هم بدم نمیدونم کدومو بچسبم 😭😭دیگه نمیکشم

اگه میخواستی ازمون استخدامی بدی که دیگه نباید دانشگاه شریف رو انتخاب می کردی 

یک دانشگاه معمولی می رفتی که بتونی به همه کارا برسی 

حالا هم کاری که شده باید خیلی تلاش کنی واقعا سخته ولی خب انصراف هم گزینه مناسبی نیست

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
2810