2777
2789
عنوان

اکسم پیام تبریک داده‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 2103 بازدید | 98 پست

میدونی جالبی شما چیه؟

مدام میگی از خیانت بدم میاد ولی خودت مدام خیانت میکنی

خیانت فقط اون مرحله ی آخر نیس

این کار هم خیانته

اینکه شماره ی دوست پسر سابقت رو هنوز اونم با این نام سیو داری هم خیانته

بخدا هیچی نگفتم من یعنی فقط گفتم بی‌ معرفت شدی دیگه تبریکم نمیخواهی بگی همین بعدش منصرف شدم پاک کردم ...

هربار هرکاری میکنین میگین من چیزی نگفتم کاری نکردم

مطمئنا از اون دسته افرادی ک فقط رابطه جنسی رو خیانت میدونی 

البته واسه خودت

مطمئنم اگه پارتنرت به یه خانم حتی نگاه کنه خون ب پا میکنی

یه نگا ب تاپیکات بنداز

بعد بگو بخدا کاری نکردم هیچی نگفتم

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخدا هیچی نگفتم من یعنی فقط گفتم بی‌ معرفت شدی دیگه تبریکم نمیخواهی بگی همین بعدش منصرف شدم پاک کردم ...

عزیزم نکن نکن ازت خواهش میکنم چرا سری که درد نمیکنه رو میخوای دستمال ببندی ببخشید اما واقعا به بلوغ عقلی برای ازدواج و رابطه عاطفی نرسیدی با عرض معذرت

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

تو اصلا نباید شمارشو عکسشو هیچیییشو نباید داشته باشی اصلا نباید یه لحظه هم بهش فکر کنی چ برسه ک پیام بدی

خانم خجالت بکشچندین بار تاپیکهات رو دیدم هم دوست پسر داری هم شوهر

میری کافه دانشگاه باهاش قهوه میخوری قدم میزنی بعد میری بغل شوهرت و میگی هر دو رو دوست داری

ببخشیذ ولی ریدم تو این نوع دوست داشتن و عشق

ازدواجت رو به هم بزن  به اون مرد بدبخت رحم کن

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

بامعرفت بوده گفته متاهل شدی بهت پیام نده دیگه رفتی خودت پیام دادی بهش!

دیگه تبریکش ب چ دردت میخوره

حداقل ب کاربرا احترام بزار جوابشونو بده وقتشون ازسرراه نیوردن ک

چیکار کنم الان جواب میدم صبر کن اسنپ گرفتم بیام خونه 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

یکی مث ایشونه یکی مثل دوستم انقد دختر پاک و زیبایی بود نامزدش بهش خیانت کرد نابودش کرد

من هیچی نمیگم دیگه اما شما حتی امضاشو ببین.‌‌‌....

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)  
وای شوهرت پیامارو نمیخونه؟؟؟؟ شوهر من بود گوشی رو میزد تو صورتم با این پیام دادنا و سیو کردناآرش جون ...

گوشی مخفیه باو الان میزنم همه چیش پاک میکنم شمارش اسمش عکسش 😭

تو اسنپم برسم خونه جواب میدم همه کاربرا ببخشید حالم خوب نیست شوک شدم 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

2810