زحل_من مدیر عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 8295 عنوان مهمون داریم میخام برم دستشویی 🥴 | مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 18 پست دستشوییمون تو حیاطه همه آقایون نامحرمن و من خجالت میکشم برم دستشویی یهو یکیشون نیاد بیرون 😐🤦درو از بیرون قفل کنم زشته ؟ تا وقتی برمیگردم مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو.... امروز | 08:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فگار عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 2013 برای مثال کسی بیاد بیرون مگه اتفاقی میفتهجسارتا نخود و لوبیا و کلا حبوبات خوردین؟🤣
افسون1374 عضویت: 1396/03/24 تعداد پست: 5490 بنظر من زشت نیست درو از بیرون قفل کنی..شاید منم بودم اینکارو میکردم که راحت تر باشمچون بعضیا اصلا حواسشون نیست میان دستگیره دستشویی رو فشار میدن هم ادم یه لحظه میترسه هم اعصابش خورد میشه خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
النازتابان عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 416 شاید در دستشویی نصفش شیشه باشه خب از بیرون حالت آدم پیدا هس درسته که مشخص نیس ولی خب باز هم معلومه که .....
حنا70 عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 77501 سرد نیست بابا 😂 ما همچون گرمایی هستیم فقط زمستون پارسال بخاری روشن کردیم سالهای دیگه حتی پنجره رو ب ... کدوم شهری