2777
2789

عدالته آخه یکی بهترین خواستگارهارو‌داشته باشه یکی هیچی

یه دختر همسایمون خانواده خیلی معمولی دختره قد بلند هیکلی قیافش معمولیه انقد خواستگار از بهترین خانواده های تو محل داره تبپش هم ساده 

همه خواستگارهای خوب بااصالت پولدارررررر خودشون خیلی معمولین الان ۳۱سالش شده میگن خواستگارها همه عالی رد میکنه 

در عوض دوتا دخترهای دیگه هم تو همسایگی داریم انقد ماهن خانواده خوب نجیب باخدا از مهربونی و‌نجابتشو‌ن هر چی بنویسم کمه یعنی غصه دلم شدن سنشون بالای چهل شده اصلا خواستگار ندارند قیافه خوب تیپ شیک سنگین پدرشون از غصه مریض شد فوت شد مادرشون مریض 

وضع مالیشون هم خوبه 

انقد آرزو لباس عروس آرایشگاه داشتن من ک درموردشون حرف میزنم قلبم درد میاد 

😭😭😭😭😭😭😭😭

عدالت چی شد پسسسسس

خدایا سپاسگزارم ک منو میبینی و کمکم میکنی 🙏🏽🙏🏽🙏🏽

اون خانم اولی که توصیف کردی شاید از نظر شما معمولی باشه ولی از نظر آقایون جذابه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمی‌دونم واقعا چرا اینطوریه یه دخترای دسته گلی تو آرزوی ازدواج موندن ها که خود خدا هم اکه دقیق نگاه کنه به موضوع متعجب میشه😁

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

یکی فامیل  خوب زیاد داره. همکار و دوست و... زیاد دارن. 

خب معلومه دخترشون خواستگار زیاد داره. 

یکی خانواده اش غریبن. کسی را ندارن. کی بیاد خواستگاری. 

کسانی هستن تو یک محل نزدیک چهل ساله دارن زندگی می‌کنند. همسایه های قدیمی همدیگر را  می‌شناسن. دخترشون خواستگار داره. 

نمی‌دونم واقعا چرا اینطوریه یه دخترای دسته گلی تو آرزوی ازدواج موندن ها که خود خدا هم اکه دقیق نگاه ...

دقیقا ☹️🙃

دختر خانمی و می شناسم خواستگار زیاد داره و به دلایلی حتی شده سر یه حرف خیلی خیلی ساده ازدواجش صورت نمیگیره

عزیزم یکی باشه ولی خوب و موندگار باشه این دختر بخاطر بی وجدانی یه عده چندماه پیش اولین ضربه رو به بدترین صورت توسط یکی از همین خواستگارها خورد دومی رو همین چندشب پیش و متاسفانه به واسطه من یه بنده خدایی ازم خواسته بود واسطه بشم کلی خواهش کرده بود فقط یه فرصت بگیرم یدفعه زد زیر همه چیز دختر رو خورد کرد فقط خدا میدونه چجوری از من خواهش میکرد واسطه بشم و منی که چه میدونستم اون آقا اصلا قصدش ازدواج نبود جذب زیبایی اون دختر شده و مقصود دیگه ای داره اینو بدبختانه بعد متوجه شدم حالا خودت بگو این خواستگارهای زیاد چه فایده دارن دومین ضربه رو خورد به فاصله چندماه کوتاه و اون دختر الان در بدترین حال و منی که شرمنده خانوادش هستم

پروانه پشت پیله اش حس کرد راهی هست و رفت شاید به راه بسته هم باید امیدی بست و رفت
دختر خانمی و می شناسم خواستگار زیاد داره و به دلایلی حتی شده سر یه حرف خیلی خیلی ساده ازدواجش صورت ن ...

اصلا بعضیا بختشون بازه مهره مار یا هرچی بعضیام اصلا خواستکار ندارند اینجا پشیمونی افتاد شمارو میفهمم واقعا خیلی بده ولی مهم اینه شما قصد خیر داشتین خدا خودش شاهد بود شما مقصر نیستی 

در ضمن اینجوری که شما میگی بنظرم خواستگارهای اون دختر هم خودشون میرن ولی خانوادش جلوی مردم میگن دخترمون خودش رد میکنه وگرنه حالا میگیم خودش میخواد ناز کنه خانواده که عاقل هستند نمیگن اینا بهترینن ایراد ندارن با فرصت‌های زندگیت به راحتی بازی نکن

پروانه پشت پیله اش حس کرد راهی هست و رفت شاید به راه بسته هم باید امیدی بست و رفت
در ضمن اینجوری که شما میگی بنظرم خواستگارهای اون دختر هم خودشون میرن ولی خانوادش جلوی مردم میگن دختر ...

سه چهارتا ک واس محلمون هستند مادر پسره خودش گفت یعنی همه ارزوشونه من ک هنگ کردم شنیدم 

اصلا بعضیا بختشون بازه مهره مار یا هرچی بعضیام اصلا خواستکار ندارند اینجا پشیمونی افتاد شمارو میفهمم ...

با یه عمر شرمندگی چه کنم پیام های خواهش و تمنای اون آقا رو دارم حرفهای عاشقانه ای که به اون دختر زده همه موجود هست در نهایت گفته اصلا هدف ازدواج نیست من قصدش رو الان ندارم ولی دوست باشم آب از آب تکون نمیخوره حتی شده چندسال حالا اگه بخوام پسر رو توصیف کنم تحصیلکرده شغل مناسب بسیار خوب برخورد به ظاهر بسیار متشخص ولی باطن شیطان صفت

با یه عمر شرمندگی چه کنم پیام های خواهش و تمنای اون آقا رو دارم حرفهای عاشقانه ای که به اون دختر زده ...

ووووای جدی خب چرا ازدواج نمیکنه با آبروی شمام بازی کرد باید آبروشو‌میبردید

2810