زحل_من مدیر استارتر عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 8297 عنوان مهمون داریم میخام برم دستشویی 🥴 508 بازدید | 18 پست دستشوییمون تو حیاطه همه آقایون نامحرمن و من خجالت میکشم برم دستشویی یهو یکیشون نیاد بیرون 😐🤦درو از بیرون قفل کنم زشته ؟ تا وقتی برمیگردم مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو.... دیروز | 08:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زحل_من مدیر استارتر عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 8297 وای زمستون چیکار میکنید سرد نیست بابا 😂 ما همچون گرمایی هستیم فقط زمستون پارسال بخاری روشن کردیم سالهای دیگه حتی پنجره رو باز میزاریم مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....
mamane_agha_sorena عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 4997 کسی نیست آشنا و نزدیکتونبگو بیا یه دقه حواست باشه من برم سرویس بهداشتی بیام اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
18_narnia عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 11316 مگه برهنه میری دستشویی؟لباس بپوش برو 🧡🍁به صبر ، مشکل عالم تمام بگشاید ؛که این کلید به هر قفل ، راست میآید🧡🍁
فرنازجان عضویت: 1400/10/25 تعداد پست: 11549 دم در دستشویی که منتظرت نیستن.. راحت برو ولی درو قفل کن حتما پارسا پسرمامان😍
دخترکویرم عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 2543 در سرویس ببند کسی بیادببینه کسی داخل برمیگرده خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 12532 خب نامحرم باشن مگه دسشویی درنداره؟میدونستی شرایطت اینطورمیشه صب بایدزودترازهمه بیدارمیشدی که راحت ترباشی مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
mzahra1378 عضویت: 1403/07/19 تعداد پست: 51 خب نیاز طبیعیه بدنه چند بار خوندم حقیقتا متوجه نشدم کجاش شرم آوره من معلم هستم... بال های قلم و تخته سیاه رمز پرواز مرا میدانند... سرزمین کلمات تحت فرمان منست
golfitehkhanooooom عضویت: 1403/04/24 تعداد پست: 1600 یعنی چی نامحرمن مگه خودشون دستشویی نمیرن😐بله باید قفل کنی قفل کردن در دستشویی کار زشتی نیست کردستان✌🏼🕊️
مامیعشقا عضویت: 1398/11/26 تعداد پست: 5876 وا خب برو دیگه در سرویسو از پشت ببند مگه فقط تو توالت میری
positiveenergy000 عضویت: 1403/08/22 تعداد پست: 47 با اونش کار ندارم ولی وقتی جمعیت زیاده سعی کن نفر اول باشی که میری دستشویی😐🤕