2777
2789
عنوان

افتابگردونم مهمونام همین الان رفتن هووووووووووو

| مشاهده متن کامل بحث + 10360 بازدید | 153 پست
حالا مثلا ملت اینجا دارن اورانیوم غنی میکنن مگه

نه ولی وقتی تحمل چن روزمهمون داری روندارن بهتره باکسی رفت وآمدنکنن نه اینکه بااخم وتخم خودشوپیش مهمونش کوچیک کنه چه کاریه اتاق نداره خب مهمونی نره که مهمون بیادحالارفته واومدن چراانقدمیادتوجای عمومی میگه خوشش نمیادکات کنه چن روزه تاسایتوبازمیکنی نوشته فلانی ام فلان کردم

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
نه ولی وقتی تحمل چن روزمهمون داری روندارن بهتره باکسی رفت وآمدنکنن نه اینکه بااخم وتخم خودشوپیش مهمو ...

شما لازمه ۲۴ساعت اینجا آنلاین باشی و به همه تاپیکا سر بزنی چون بدون اغراق همه تاپیکا همینن حرفای مهمی تو سایت ردو بدل نمیشه که با تاپیک ایشون بقیه سردرگم بشن

لایک نکن پدر بیامرز
نه ولی وقتی تحمل چن روزمهمون داری روندارن بهتره باکسی رفت وآمدنکنن نه اینکه بااخم وتخم خودشوپیش مهمو ...

میتونی نخونی و نیای تایپک باید از تو اجازه بگیرم تایپک چی بزنم من گفتم با این عتیقه ها رفت آمد دارم ؟ اگ بدت میاد رات باز برو

یعنی منم مهمونت 😅 به لهجه فک کنم مشهدی گفتم خخ

بیا عزیزم قدمت رو چشام البته اگ حوص نکنی با شوهرت بری حموم و اتاق برداری برا خودت و دستور غذا ندی ک چی درست کنم و .... بیا بمون مثل خواهرمی

بیا عزیزم قدمت رو چشام البته اگ حوص نکنی با شوهرت بری حموم و اتاق برداری برا خودت و دستور غذا ندی ک ...

🤣🤣🤣 باشه من دختر گلی ام 😌😌

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
شما لازمه ۲۴ساعت اینجا آنلاین باشی و به همه تاپیکا سر بزنی چون بدون اغراق همه تاپیکا همینن حرفای مهم ...

اخه من شانسمه آجی تو هر تایپکی یکی باید بیاد نخود هر اش شه و همه کاربرا رو روانی کنه کاربر بانو رو میشناسی ک ب من می‌گفت دروغ گو و حسود وجدانا برو تو تایپکاش یجا نوشته خواهرم دعا گرفته یکی بمیره طرف مرده بعد میگفت ما خانوادگی روانشناسیم

بیا عزیزم قدمت رو چشام البته اگ حوص نکنی با شوهرت بری حموم و اتاق برداری برا خودت و دستور غذا ندی ک ...

🤣🤣🤣🤣🤣همون زنونه مردونه جواب داده ..اینا اومده بودن عشق و حال کنن ک خب اینجوری بهشون درس بزرگی دادی ...خود کنترل گری😃😃😃😃

از بس کاربر فوژان زد تو سرم ک عرضه داشته باش جری شدم خخخخ

🤣🤣واقعا لازم بود ..دیگ حیا هم خوبه ... آخه حموم دونفری🥴🥴🥴خب آدم بره هتل ..قشنگ راحت تره ک 

شاید شما نری جایی بگی ولی خب اگر میزبان بره پیش فامیل بگه ابرو برا آدم نمی‌مونه ک 

🤣🤣واقعا لازم بود ..دیگ حیا هم خوبه ... آخه حموم دونفری🥴🥴🥴خب آدم بره هتل ..قشنگ راحت تره ک شاید ...

تو رو به خدا ؟ حموم دو نفره هم میخاستن ؟؟؟

وای من این قسمت رو ندیدم وگرنه خودم پامیشدم میومدم با اردنگی مینداختمشون بیرون

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
2810