2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

تا عید ۵۵۰۰ میرسه

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
بله متاسفانه همیشه نیمه دوم سال شاهد گرونی نه تنهاطلا بلکه همه چیز هستیم

ای داد 

الان وقت خوبیه برای خرید طلا؟ 

یک دلُ این همه غم چرا نصیب من شد؟                           یک یار بی محبت چرا حبیب من شد؟ 

قیمت طلا کلا نوسان داره و درحال افت و خیزه نمیشه درست گفت و فقط خود طلافروشا میتونن تا حدودی بگن

ولی ما هرقت میخوایم سکه بگیریم میریم دم مغازه، اگه تحویلمون گرفت و میخواست بکنه تو پاچمون؛ یعنی میره پایین

خیلی موقع ها هم میریم در مغازه، میگه ندارم؛ این یعنی داره و قیمت داره میره بالا

مادر منم در به در کل شهرو میگرده تا پیدا کنه و بخره بزاره گوشه خونه😅

من معلم هستم... بال های قلم و تخته سیاه رمز پرواز مرا می‌دانند... سرزمین کلمات تحت فرمان منست

قیمت طلا کلا نوسان داره و درحال افت و خیزه نمیشه درست گفت و فقط خود طلافروشا میتونن تا حدودی بگنولی ...

عجب استدلالی😅😅

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

وایی

آخه پالس افزایش بنزین هم دادن اونهم مرحله ای خودرو هم افزایش پیدا کرد فعلا بازار ساز رکود رو برده توی مسکن تا نقدینگی رو به سمت خرید طلا و دلار ببره .بعدش یه استپ و کاهش داریم که همین دوهفته پیش انجام شد حالا داره پله ای بالا پایین می‌ره البته طلای جهانی هم بی تاثیر نیست و ترامپ هم که اومده بعد کریسمس تازه عملیاتی می‌کنه کارش رو پس بهمن فاز بعدی شروع میشه.البته این تحلیل شخصیه و ممکنه کاملا درست هم نباشه 

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
2810