2777
2789

دانشجوری پزشکیم به شدت به پول نیاز دارم برای کارهام ولی نمیدونم چیکار کنم

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشاور شو

دانش اموز از کجا پیدا کنم؟

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
2805
ژل و بوتاکس و اینا یاد بگیر

برای شروع پول لازمه من پیخوام یه درامدیو شروع کنم که هم مناسبم باشه هم پول زیادی نخواد

دانش اموز از کجا پیدا کنم؟

تو نباید پیدا کنی ک

اینهمه موسسه داره مشاور جذب میکنه

من ک دانش اموزم همش تبلیغاتشو میبینم

چطور شما اطلاع ندارید

خدایا شکرت بابت خانواده خوبی ک بهم دادی
برای شروع پول لازمه من پیخوام یه درامدیو شروع کنم که هم مناسبم باشه هم پول زیادی نخواد

اها همون مشاور

ماهی ۶ این حدودا درامد داره شایدم بیشتر بستکی داره حدوم موسسه باشی دیک

تو نباید پیدا کنی کاینهمه موسسه داره مشاور جذب میکنهمن ک دانش اموزم همش تبلیغاتشو میبینمچطور شما اطل ...

وای نمیدونستم. مرسی❤️

اگه دانشجو پزشکی پس رتبه ات هم خوب بودهپس میتونی مشاور کنکور بشی

بله مرسی

وای نمیدونستم. مرسی❤️

کانال مدتوییت و ببین تو تلجرام

توییتر علوم پزشکی همچبن چیزی

سرچ کن یه عااالمه میاره

قربونت موفق باشی

دعا من منم ب چیزی ک میخام برسم🤍🚶🏻‍♀️

تزریقات و پانسمان از این بهتر همراه بیماره شبی ۸۰۰ تومن بسپاری بخش‌های بیمارستان مورد باشه بهت ...

وایی مرسی

باید برم خود بیمارستان درخواست بدم؟

کانال مدتوییت و ببین تو تلجرامتوییتر علوم پزشکی همچبن چیزیسرچ کن یه عااالمه میارهقربونت موفق باشیدعا ...

امیدوارم به ارزوت برسی

مرسی

وایی مرسیباید برم خود بیمارستان درخواست بدم؟

آره باید بری با پرستارهای بخش زنان و مددکارا صحبت کنی پارسال مادرم ی دختر ۲۴ ساعت رو ۱۲۰۰ گرفت  با ناهار و صبحونه    لگن و.... هم لازم نبود فقط همراه بود مثلا دستشو می‌گرفت از تخت پایین بیاد باهاش تا در دستشویی میرفت  بعد دوباره برش میگردوند  آب یا چایی براش می‌آورد....مادرم به پرستار بخش گفته بود همراه ندارم گفته بودن خودمون یکی رو بهت معرفی می‌کنیم شغلش همینه 

2810