2777
2789

میدونی من اعتقاددارم ک هرگز نمیشه الکی از یکی حس بد یا تنفر گرفت همیشه ادم ها برای این احساسشون دلیل دارن 

مثلا رفتم باشگاه ی خانومه بیخود و بی جهت یا اجزای صورتش نشون میدادک ازم متنفر باش 

اخه بقول ی عزیزی میگه ما ادم معمولی ها حداقل باید رفتارمون خوب باشه تا عزیز باشیم

حالا بعضی زن ها چاااق بد قیافه ابرو ها توهم 

خب لامصب ادم وقتی ظاهر خوبی نداره حداقل باید سعی کنه اخلاق خوبی داشته باشه 

نمیخام خدایی نکرده توهینی کنم ب کسی ولی نباید یجوری هم باشی ک ادم دلش بگیره باهات ارتباط برقرار کنه

دیروزم من رفتم کوه یه دختره اومده بود انقدر نچسب بود که نگو هر چی نگاش میکردم ازش حس منفی میگرفتم.................  

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

دلایل متفاوتی داره واسه ی بار دیدن همچین برخوردی

برا خودمون هم پیش اومده حتما روزی اتفاق بدی افتاده اخمو دیده میشیم یا روحیمون اوکی نیس

ولی اگه هر بار این خانمو دیدی اینجوری بوده بهت حق میدم

واقعا ی عده نچسبن

شاید درونگراس منم حال ندارم گسی باهام بحرفه

منم درونگرام.........................درونگرا با نچسب فرق داره خاهر

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  

به شما چ؟

تواگ میتونستی این همه امضارو بخونی الان دکترا داشتی پس زحمت نکش نخون شما کراشاتون  گلزار و پارسا پیروز فره من کراشم کراش ماشینیه قبلنا اکس اسم قرص توهم زا بود الان شده یار سابق اوه مای پیغمبر عسک بده😑بزبز😑 زود بز🙁چرا نمیبزی؟من ب نی نی سایت ایمان اوردم چون تو ی تاپیکی ک ترکیده بود هنوز لایکم میکردن 😐منیش پیول نت دامه وگرد منیش قصه بکین😒 هایده کو پری خانم توام ملکت بکم  عشقم وناو ای دنیای گورا خورشت خلاله بغیر استارتر و ۸۰۰ گله کاربر تر دی کسی ریپلای نکه ی حوصله نیرم بجز نی نی یار کسی تر تعلیقم نکه ی و پلیس فتا شکایت کم ن گیانم شیت نیم اری کورد کرماشانم نازار ۷ طایفه اینه بدان بچه ننه پرونده ی مه هم وزن تونه مه زندگیم رفته به باد بچه ننه دارم برات وقتی ابرو برمیداری نازتر میشی از قناری ایطو نرو توچشممان خندم میگیره آسمان هاااا یادم چی راسی لایکم بکن فره خوشم تی وقول عزیز ویسی اگر چیسه لیم مینا گیان باو خاموشم که 😔خو دی بسدانه بچنه مال خودان تادرودی دیگر بدرود هم هاتم تاپیکتم گزارش بکت بیلا بشیوم رفیق فره توامت و کاربریلی ک هرلوا گزارش دن توصیه درم ی جعبه شیرینی بسنن گرد خویان آشتی بکن ارا الکی فحش دید خوشته خود تی؟ خود گردیدسه بغل؟کمیگ  آرام چده مه و ناو عمرم اقره ک امضا نیوسام قصه نکردمه دسد درد نکه ی ک خونیده ی دوسد درم😘🤣
دلایل متفاوتی داره واسه ی بار دیدن همچین برخوردیبرا خودمون هم پیش اومده حتما روزی اتفاق بدی افتاده ا ...

تازه بجز روی بد نشون دادن خیلی بی دلیل منو هول داد اون خانم نچسب

دیروزم من رفتم کوه یه دختره اومده بود انقدر نچسب بود که نگو هر چی نگاش میکردم ازش حس منفی میگرفتم... ...

بنظرت چ چیزی باعث میشه ک الکی الکی ی ادم با کسی بد رفتار کنه یعنی جوری ک ضایع رفتار کنه و طرف بفهمه مثل من اصلا درک نمیکنم

نمیدونم نچسب چجوریه

منم نمیدونم ولی میفهمم بعضیا نچسبن حسم میگه بهم

یه چیز دیگه هم هست من اون روز مدرسه دخترم بودم معاون بهم میگهفت چراعصبانی هستی درصورتی من کاملا عادی بودم 

شاید مدل ابرو شاید ناراحتی از چیز دیگه یا شاید هزار علت دیگه ممکنه وجود داشته باشه

بنظرت چ چیزی باعث میشه ک الکی الکی ی ادم با کسی بد رفتار کنه یعنی جوری ک ضایع رفتار کنه و طرف بفهمه ...

انرژی میدن دیگه...........انرزی منفی

دلایل متفاوتی داره واسه ی بار دیدن همچین برخوردیبرا خودمون هم پیش اومده حتما روزی اتفاق بدی افتاده ا ...

بخدا من خودم خنده از رو لبم برداشته نمیشه 

مثلا چجوری برات توضیح بدم میگن دوستی بی دلیل دیدیم دشمنی بی دلیل ندیدیم

همین جوری بیخود و بی جهت جوری رفتارکرد ک تماپ بچها باشگاه بهم گفتن ب این چش بود امدم وسیله بردارم گفتم ببخشید میشه یکم برید کنار گفت ن برو از ی جا دیگ بردار بعد پشت سر من یکی دیگ رفت برای اون رفت کنار اخه یعنی چ 

2810