2777
2789
عنوان

مامانم بالای قفسه سینه راستش درد میکنه خوابش نمیبره

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 33 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
۵۲اره مشکل معده داره مامانم

ببین اگر فقط سینه ی راسته و به سمت مرکز سینش بین هردو درد نمیره خبر خوب اینه که قلبش نیستون درد قلب مرکز سینه هست یذره پایین

ولی سینه ی راستش چون سنشم بالاست و جوان هم نیستش احتمال ۹۰ درصد معدشه در هر صورت ببرینش دکتر چون ادم جوونی نیست که خود به خود خوب بشه تو سنین ۵۰ به بعد بدن اگر به مشکلی بخوره راحت خوب نمیشه برید ریشه یابی کنید مسکن هم ندین

مامانم شلغم خورد میگه شاید از اونهامیدوارم همین باشه

ببرشون پیش دکتر  ولی احتمالش هست برای معده باشه 

پدربزرگ دوستمم همینجوری بود اتفاقا دیروز تعریف کرد گقت با یه شربت و‌قرص حالشون خوب شد خداراشکر شما هم نگران نباشید انشالله خوب میشن 

ببین اگر فقط سینه ی راسته و به سمت مرکز سینش بین هردو درد نمیره خبر خوب اینه که قلبش نیستون درد قلب ...

خیلی ممنون بابت پاسخگویی

حتما همینکارو میکنم

مامانم قبلش استرس و دلشوره داشت بعدش همین شد فکر کنم بخاطر معدشه

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋🫧
ببرشون پیش دکتر ولی احتمالش هست برای معده باشه پدربزرگ دوستمم همینجوری بود اتفاقا دیروز تعریف کرد گ ...

خداکنه همین باشه

ممنون بابت پاسخگویی

خیلی ممنون بابت پاسخگوییحتما همینکارو میکنممامانم قبلش استرس و دلشوره داشت بعدش همین شد فکر کنم بخاط ...

بله دخترم

ما تو سنین بالا دیگه مثل دوران جوانی از پرخوری معده درد نمیگیریم از استرس و دلشوره میگیریم

قربونت گلمعزیزم مامان از لحاظ جسمی قدرت بدنی خوبی دارن؟ بدنشون مقاومه؟ یا اهل زود سرماخوردنن

اصلا مقاوم نیست و خیلیی ضعیفه

لاغرم هست

2810