2777
2789
عنوان

یه ماشین و وام ازدواج یارانه🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 1385 بازدید | 126 پست
طبیب بچمو گرفته باشن چی یعنی چی؟

بچه ی من مریضه ک دکتر‌متخصصش جوابش کرده

اما دوتا طبیب اهل بیت هستن ک درمان ایم درد رو بلدن یکی رو کارش رو جمع کردن مونده بود طبیب بچه ی من ک چند هرچی زنگ زدن تو دو روز جواب ندادن دلم شور میزنه اگر اونو هم جمع کنن بچم عقب مونده و لال میشه  

خدا لعنتشون کنه دکترهای پرمدعا رو 

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یادم نیست چند بودیم . ولی خب هرجا میریم میگن به خاطر ماشین . وامم خیلی جاها ندادن بهمون

انگار ماشین برای ادم نون و اب میشه والا خواهر من وضعشون عالیهههههه بعد ماه قبل فک کرده بود یارانشونو قطع کردن انقد غصه خورد و با شوهرش دعوا کرد ! دهک ۱ هم هستن ۲۴ساعت در حال خریده🫠

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

ول کن چ ریس جنهوری چ کشکی مگه اون کاره ای هس

اره برم یقه اشو بگیرم مدارک بچمو ببرم نشون بدم بگم ب چ حقی وقتی نظام پزشکی شما بچه ی منو جواب کردن بعد یکی پیدا میشه درمانش رو داره میبنیدین و نمی‌ذارین کارش رو بکنه ۹ تا بچه رو از طیف اوتیسم خارج کردن و نجات دادن خیلی دلم شور میزنه خدا کنه ک از‌ شلوغی نتونسته باشه جواب بده  

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
دیروز بازار بودیم...میوه سه مدل خیار و گوجه و لیموترش شد ۸۵۰

اتفاقا دو یا سه روز پیش رفتیم خرید حدودا یک میلیون پونصد خرید کردیم انار و سیب و نارنگی البته خرید های دیگه هم داشتیم ولی کلا این چند قلم به جز سیب واقعا قیمتشون فضایی بود

بچه ی من مریضه ک دکتر‌متخصصش جوابش کردهاما دوتا طبیب اهل بیت هستن ک درمان ایم درد رو بلدن یکی رو کار ...

الهی بگردم عزیزدلم😔 چه حالی داری🥹🥹 انشاالله به امید خدا درست میشه نگران نباش🫂😟

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

اره منم انقد از این موردا میبینم . حالا میترسم قطعش کنن . فعلا که این ماهو نزدن

بانک چی؟ میزنن منم تا امروز صبح ۲هزاربار همراه بانکمو چک کردم 😔🥹

الهی بگردم عزیزدلم😔 چه حالی داری🥹🥹 انشاالله به امید خدا درست میشه نگران نباش🫂😟

در مورد امضات 

مادرشوهرم ب عروس هاش سر عروسی ۳۰گرم طلا کادو داد من عروس چهارمی و اخری ام ب من هیچی نداد 

منم عروسی نگرفتم فقط گفت دیگه این زمان مث قدیم نیس حتی عیدی هم نداد حتی پاگشا هم نداد هیچی خلاصش 

دیشب فیلم عردسی جاریم رو باز کردن و من کادو دادنش رو دیدم و از همون شب تا الان بغض دارم خفه میشم الان این تقدیرمه یا تقصیرم؟

2810