2777
2789
عنوان

مامانش تو خواستگاری گفته😭😐

465 بازدید | 17 پست

همسرش فوت شده یعنی پدر داماد  

مادر داماد داشت خاطره تعریف میکرد گفت فلانی(داماد) دانشگاه قبول شد 

پدرش گفت بریم خواستگاری فلانی(خواهر کسی که آمده بودن خواستگاریش)

😐😐😐😐😐

خواهر ازدواج کرده و همسرش تو مجلس بود 

عروس داماد هم چند سال دوست بودن 

شاید زن ساده ایه و نمیدونه ک نباید بگه

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برین تاپیک آخر من ببین اوضاع من بهتره یا شما

درباره مادرشوهر

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین
2805
خییییلی هم زرنگ اصن ساده نیست

بشدت هم بی ادب و نزاکت 

نمیفهمه چی بگه

یه رمان نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون
حالا وسط خواستگاری حرف قحطی بود اینو گفت؟بعضیا اصلا متوجه نیستن چه حرفی رو کجا و کی بزنن دست خودشونم ...

بعضیا واقعا حرف زدن بلد نیستن اصلا هم از رو سیاستشون نیست بلکه از رو سادگیه مادر اونم حتما اینطوره 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

برین تاپیک آخر من ببین اوضاع من بهتره یا شمادرباره مادرشوهر

اولش نامادری شوهرتویه جور تعریف کردی که با مهربونی گفت ، بعد این تیکه رو بهت انداخته اونم‌بعد شش ماه رفتن خونه ی پدری 😐

خییییلی هم زرنگ اصن ساده نیست

اتفاقا ساده هست چون اگه از رو قصد و غرض صحبت کنه یعنی دوست نداره این وصلت جور شه پس چراپا شده اومده خواستگاری

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

اولش نامادری شوهرتویه جور تعریف کردی که با مهربونی گفت ، بعد این تیکه رو بهت انداخته اونم‌بعد شش ماه ...

گفتم طوری بگم که حقیقت بوده و طوری حرف نزنم که مادرشوهر رو افریته تصور کنن

خب با عصبانیت این حرف رو نزد با خنده گفت

از وقتی اون حرف رو زد, بسختی تو خونشون غذا میخورم... در حد رفع ضعف ک یوقت ضعف نکنم....

لحظه شماری میکنم برا رفتن

خیلی حس سنگینی دارم و حس مزاحمت

چقد سخته ک جایی اینجور گیر بیفتی و راه فرار نداری...‌

وقتی اون حرفها رو بهم زد بهش گفتم فقط سی هزار تومان مونده ته کارت شوهرم

نمیدونم باور کرد یا نه

اولش نامادری شوهرتویه جور تعریف کردی که با مهربونی گفت ، بعد این تیکه رو بهت انداخته اونم‌بعد شش ماه ...

البته الان حقوق دادن

اما همون روز که اون حرف رو زد فقط سی هزار مونده بود تو کارت شوهرم و آخر ماه بود

2810