2777
2789
عنوان

پسرم نمیخواد منو

195 بازدید | 20 پست

ببینید پسر من دو  سه ماهی مونده سه سالش بشه خب کافیه دختر خواهر شوهرم ۱۶ و پسرش ده سالشه ببینشون چ یه روز چ صد روزه پیششون میخوره حتی میخوابه اصلا نمیخواد منو دیگه انگار فقط وقتی کسیو نداره برا رفع نیازش میاد سراغم امشب هم پیش دختره خوابید اصلا هر کار کردم نیومد پیشم ادم دلش میشکنه هم پسرش هم شوهرش  به بقیه ترجیحش بدن بخدا دو دیقه هم نبینمش قلبم میزنه بیرون از سینم نمیدونم چرا این بچه بی محبته  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

بیشتر محبت کن بکشونش سمت خودت

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
بچتو با بچه های خواهرشوهرت تنها نزار!!

دقیقا

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

بچتو هیییییییییچ وقت با بچه های دیگه تنها نزار ب قیافه مظلوم بچه ها گول نخورید بچه ها خیلی بعضیاشون بد هستن بچه ای ک زبون نداره تنها نزارید پیش بقیه حتی زبون دار هم نباید تنها گذاشت

مخصوصا وقتی هرکدوم چند سال ازش بزرگ ترن استارتر از خیلی چیزا خبر نداره

اونم تو سن اون بچه ها

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

بچتو هیییییییییچ وقت با بچه های دیگه تنها نزار ب قیافه مظلوم بچه ها گول نخورید بچه ها خیلی بعضیاشون ...

دوتامون تو یه اتاق بخوابیم  پیش من نمیاد بخوابه یا بشینه اونو ترجیح میده 

مخصوصا وقتی هرکدوم چند سال ازش بزرگ ترن استارتر از خیلی چیزا خبر نداره

پ چیکار کنم بعد ن این بچه بها میده بهم اونطرف نزارم بازی کنه باهاشون داستان درست میکنن برام هر جا میره خودم باهاشونم فقط وحشتناک وابستس بهشون

2810