2777
2789
ب من قرص اوزیل دادن من یبار fsh م خوب بودا ولی توو ازمایشات بعد رفت بالاتر حد نرمال ویتاگنوس بگید بر ...

الهی طبیعی باردار شی عزیزم همین ماه ♥️🌹

عکس سونو گراشتم برا ماه پیشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
الان عکس سونو رو میزارم

برای mch هم ممکنه قرص اهن بدن خودتونم میتونید موادغذایی و سبزیجاتی که خونساز هستن مصرف کنید 

ویتامین دی رو‌من هرشب دارم استفاده میکنم ۲۰۰۰.. برای شما شاید دوز بالاتر بنویسن 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

برای mch هم ممکنه قرص اهن بدن خودتونم میتونید موادغذایی و سبزیجاتی که خونساز هستن مصرف کنید ویتامین ...

مشکلی نداره حل میشه ،دوستم کمخونی مینور داشت الان بچه ش بغلشه 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

الهی طبیعی باردار شی عزیزم همین ماه ♥️🌹عکس سونو گراشتم برا ماه پیشه

نه طبیعی نمیخوام تک میشه 😁 دکتر گفت طبیعی اقدام کن گفتم نه 

نه طبیعی نمیخوام تک میشه 😁 دکتر گفت طبیعی اقدام کن گفتم نه

یعنی دوقولو میخوای بچه اولتونه؟عزیزم هرچی باشه فقط سلامت باشید هرچی ک بصلاحته پیش بیاد من دوسدارم باردار شم هنوز نیومده کلی خرج کردم🤪🤭 بیمه هم ندارم همه چیزم ازاده 

لطفا آزمایشدخترای من رو هم تفسیر کنید

برای شما فریتین پایینه قرص اهن میدن 

پلاکت پایین نیست ولی L زدن حتما بخاطر اینه Rdw پایینه لب مرزه درواقع 

یعنی دوقولو میخوای بچه اولتونه؟عزیزم هرچی باشه فقط سلامت باشید هرچی ک بصلاحته پیش بیاد من دوسدارم با ...

بله خیلی وقته ارزوم چندقلوه .. 

قربونت عزیزم .. بیمه تکمیلی خیلی خوبه کاش بیمه میشدید

تا ازمایش یکی از کاربرهارو نگاه کنم بعد سونو رو نگاه میکنم 

ازمایش ادرار و کشت ادرارش خوبه ولی ویتامین دی پایینه 

2810