2777
2789

ما سه سال هست که ازدواج کردیم... این سه سال رو به خواست همسرم بچه دار نشدیم و تازه دو ماهه که تصمیم گرفتیم که نی نی دار بشیم... 

من عااااااشق بچه هام.. هر جا میریم بچه هارو دور خودم جمع میکنم، باهاشون حرف میزنم و بازی می‌کنم.. هرجا عکس بچه میبینم ناخودآگاه بوسش میکنم از رو عکس

از اون طرف هم توی فامیل و دوستام، کسایی هستن که منتظر نی نی بودن و هستن ولی هنوز خدا بهشون نداده. 

میدونستم انتظار خیلی سختیه و دارن اذیت میشن ولی درکشون نمیکردم. 

توی این چند ماه که تصمیمش رو گرفتیم و نشده، بسیار حالم بده.. اصلا فکر نمیکردم که من هم دچار این شرایط بشم. این دفعه که پریود شدم انگار قلبم ازم داشت میومد بیرون آنقدر که ناراحت و دل گرفته بودم. 

با تک تک وجودم یکی از دوستامو درک کردم که می‌گفت مثلا میگم این ماه دیگه بار دارم به خاطر فلان علائمم ولی دو سه روز بعد پریود میشم و همه چی میره هوا و نا امید میشم تا ماه بعد و علائم بعدی. 

خدا منو ببخشه.. وقتی خبر بارداری کسی و میشنوم انقدر ناراحت و بد اخلاق میشم... حسادت نمیکنم خدایی نکرده ها کلی هم براشون دعا میکنم.. برای خودم ناراحت میشم و اینکه چرا همسرم این سه سال و از من دریغ کرد و نذاشت بچه دار شیم... 

خلاصه توی وضعیت سختی ام 

با قلبم می خوام هیییچ کس منتظر هدیه ی خدا نمونه و هر وقت خواستن خدا بهشون هدیه کنه 

اگه میشه برای من و برای همه ی مامان های چشم انتظار دعا کنین. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

منم اشتباه کردم بچه دار شدنو عقب انداختم حالا باید بدوم تا خدا بهم بده 

وقتی بچه دار شدنو عقب میندازیم یه نوع ناشکری هستش کاش زودتر این حرفو شنیده بودم 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

چند ماه میگن طبیعه نشه تا شش ماه ولی تحت نظر باش و از همچی مهمتر ورزش ورزش کن ببین چجور حامله میشی

بله بسیار ورزش رو دوست دارم 

تا ماه پیش هم مرتب باشگاه میرفتم 

امیدوارم بتونم از این ماه دوباره شروع کنم 

اپلیکیشن تاریخ پریودی و تخمک گذاری رو نصب کن. دوره تخمک گذاری مشخصه و روز دقیق تخمک گذاری هم مشخصه. از هفت روز قبل از تخمک گذاری رابطرو شروع کنید. تعدادش زیاد نباشه چون کیفیت اسپرم پایین میاد. در ضمن از لحاظ تاریخ های اسلامی که مثلا میگه وسط ماه بچه درست نکنید هم همه چیزو چک کنید. یه دعایی هست که همسرتون باید پیشونیتونو بگیره و بخونه. دو رکعت نماز هم داره که میخونی و درخواست فرزند میکنی. میتونی نذر هم ببندی که اگر بچه پسر بود اسمش رو محمد بذاری تا سالم باشه. ترکیب اسم محمدهم میشه

منم اشتباه کردم بچه دار شدنو عقب انداختم حالا باید بدوم تا خدا بهم بده وقتی بچه دار شدنو عقب میندازی ...

بله دقیقا.. الان باید بچم حد اقل یک سالش می‌بود 

همسرم یکم حساس بودن و میگفتن باید به فلان درجه برسیم تا بتونیم بچه دار بشیم... من نمیپذرفتم حرفشو ولی چاره ای هم جز قبول کردن نداشتم 

هر سال دوازده ماهه

من هفت سال چشم انتظاری کشیدم

هفت تا دوازده ماه با دیدن خون پریود یی صدا تو خودم شکستم و گریه کزدم

بعدش درها باز شد الحمدلله

برات ارزو میکنم خداوند کمکت کنه

اپلیکیشن تاریخ پریودی و تخمک گذاری رو نصب کن. دوره تخمک گذاری مشخصه و روز دقیق تخمک گذاری هم مشخصه. ...

ممنون ازتون بله عمل میکنیم به دستوراتی که گفته شده و تاریخ هارو رعایت میکنیم 

دعا کنید برامون 

عزیزم منم یک ماه اقدام کردم نشد رفتم دکتر گفت اگه عجله نداری برای بارداری 3ماه قرص اووبوست و ژل رویال مصرف کن اگه توی این 3ماه حامله شدی ک خیلیم خوب اگر نشدی و بعدش عجله داشتی خواستی زود حامله شی بیا یه قرص بهت میدم از عوارضش چند قلو زاییه و احتمال زیاد دوقلو میشه ولی زود حامله میشی 

گفتم نمیخوام همین اووبوست و ژل رویالو مصرف میکنم تا موقعی که حامله شم البته زیر نظر پزشک مصرف کنیا اینا فقط کمک میکنن به باروری عوارض چندانی ندارن

هر سال دوازده ماههمن هفت سال چشم انتظاری کشیدمهفت تا دوازده ماه با دیدن خون پریود یی صدا تو خودم شکس ...

عزیزززم 😭😭 به هیچ عنوان چشم انتظاری که کشیدین و نمیتونم درک کنم 

فقط ذره ای ازش رو چشیدم

خدا رو شکر که دامنتون سبز شده.. برای منم دعا کنین خیلی 🌹🌹

ان شالله خداوند دامن شما و همه اونهايي كه منتظر بچه هستن رو سبز كنه من وقتي حامله بودم براي همه كسايي كه منتظر بچه بودم دعا ميكردم عزيزم دوماه چيزي نيست ورزش كن استرس نداشته باشه يك روز در ميان موفع تخمك گذاري نزديكي كن ان شالله ميشه

بله دقیقا.. الان باید بچم حد اقل یک سالش می‌بود همسرم یکم حساس بودن و میگفتن باید به فلان درجه برسیم ...

منم دقیقا مثل همسرتون فکرمیکنم یک سال و نیمه ازدواج کردیم شوهرم عاشق بچست میگه بزار سفت و سخت اقدام کنیم اما من هنوزم مرتب اقدام ندارم حتی داروهایی که دکتر داده هم مرتب نمیخورم چون از لحاظ مالی حس میکنم باید اماده تر باشیم قبلش و از طرفیم میترسم طول بکشه تا حامله شم.... دوراهی سختیه

عزیزززم 😭😭 به هیچ عنوان چشم انتظاری که کشیدین و نمیتونم درک کنم فقط ذره ای ازش رو چشیدمخدا رو شکر ...

ممنون

تا یک سال طبیعیه جای نگرانی نیس

اضطراب خودش مانع لقاح میشه پس اصلا اضطراب نداشته باش رها باش

رهاش کنی میاد سمتت

ممنونم قابل باشم چشم حتما دعا میکنم

2810