2777
2789
عنوان

خونه کسی مهمان هستیم بیایین بگم چیشده

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 43 پست
اصلا برای بچه توصیه نکنیدمن خودم برا بچه ام استفاده میکنم ولی لوسمی داره بیماری خاص دارهآخه برا یه س ...

والا برای بزرگ ترها هم نباید توصیه بشه همینجوری 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
چرا وقتی سرماس بگه حساسیته؟

داره میگه خوب شده بعضی بچه ها اینجورین من خودم میبینم دور و وریام مریض میشن خیلی طول میکشه تا سرفه هاشون خوب بشه ولی دیگه ناقل نیستن واسه همین که حساسیت نشون نده صاحب خونه بگه حساسیته 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

خب حالا دیگه شده عمدا ک نمیخاستی

اولا بزاربچه راحت باشه

۲، نزاربچت ب بچه اونانزدیک بشه

۳،هرچی جوش وغصه بخوری فقط،خودتوعذاب دادی دیگه اونی بایدبشه میشه

۴،موقع رفتن حتما ازشون عذرخواهی بکن تموم

یک کلمه بخشش همه اینارو درست میکنه

نگرانیشون بخاطر صدای سرفه نیست که یه شب تحمل کننبخاطر اینه که بچه کوچیکشون نگیره

من متوجه شدم .منظورم این بود اگه برعکس بود 

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                

عزیزم به نظرم حق دارن مخصوصا اگر خیلی وسواسی و حساس باشن دست خودشون نیست. نیازی نیست به بچه بگید جلو سرفه اش رو بگیره. فقط بهش بگید موقع سرفه کامل با دستمال بینی و دهنش رو بپوشونه. اگر دم دستت هست و حساسیتی چیزی نداره بهش جوشونده آویشن بده فوری سرفه اش خوب میشه 

داره میگه خوب شده بعضی بچه ها اینجورین من خودم میبینم دور و وریام مریض میشن خیلی طول میکشه تا سرفه ه ...

این حرف کاملا مشخصه دروغه

من هر کی دیدم میگفت خوب شدم یا حساسیته نمیدونم چرا کسی سرماخوردگیشو گردن نمیگیره!

ویروس جدید بد چیزیه هر کس میبینی سرما خورده ولی به دروعمیگن حساسیته اینا از هر چیزی بدترن

ولی باور کنید من و دخترکوچیکم تو این فصل حساسیت میگیریم

خیلی ها اینطوری هستن

نه تب داریم نه ضعف 

ویروس نیست

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....
این حرف کاملا مشخصه دروغهمن هر کی دیدم میگفت خوب شدم یا حساسیته نمیدونم چرا کسی سرماخوردگیشو گردن نم ...

عزیزم من پسر خالم اینجوریه ۸ سالشه بعد از بچگی مریض میشد چون مشکل تنفسیم یه مقداری داشت تا بعد مدت ها سرفه ‌و اینا داشت من خودمم اینجوریم بعضی وقتا یعد یک هفته از خوب شدنم مشکل داشتم میرفتم دکتر میگفتم دوباره مریض شدم میگفت نه این همونه شما هم انقدر حساسی بشین تو خونه یه وقت مریض نشی 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
عزیزم من پسر خالم اینجوریه ۸ سالشه بعد از بچگی مریض میشد چون مشکل تنفسیم یه مقداری داشت تا بعد مدت ه ...

انقد دروغ میگن که کسی هم راست بگه آدم باورش نمیشه

یاد دوران کرونا افتادم خیلیا کرونا میگرفتن بعد خودشونو قرنطینه نمیکردن میگفتن سرما خوردیم!