2777
2789
عنوان

خونه کسی مهمان هستیم بیایین بگم چیشده

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 43 پست

وااا بزار راحت باشه بابا بگو حساسیته به روی خودت نیار بعدشم بهش چیزایی بده که گلوش نرم شه سرفه هاشم کم شه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

خداییش حق داره 

متاسفانه نتونستم اسم کاربریم رو به واقعیت تبدیل کنم. با این حال با توجه به تایمی که داشتم از رتبه(۴هزار)و رشتم راضیم.( دانشجوی پیراپزشکی دانشگاه تهران).لطفا نیاین بگین دروغ میگی و امکان نداره تو این مدت قبول شد و... من فقط ۳ هفته مداوم درس خوندم و البته پایه متوسطی داشتم .من مطمئنم یه روز اینجا تاپیک میزنم بالاخره شد اونیکه باید میشد😍 هو رب المستحیل و انت تبکی علی الممکن: او خدای نا ممکن هاست... در حالیکه تو بر ممکن گریه میکنی😇 درخواست دوستی قبول نمیکنم⛔️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
امپول دگزا بزن

اصلا برای بچه توصیه نکنید

من خودم برا بچه ام استفاده میکنم ولی لوسمی داره بیماری خاص داره

آخه برا یه سرماخوردگی دگزا

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....

منم همینطوری بچمو مریض کردن ،من ب دل زدم چیزی نگفتم.شما کار اشتباهی کردید ک رفتید

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری
اگه این ماجرا برعکس بور واکنشتون چی بود؟😐

وااااا چه پرو بگو بچمو که نمیتونم خفه کنم یه شب تحمل کنن نمیمیرن که!!

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                
2810