سیوسیالیسم مدیر استارتر عضویت: 1401/02/31 تعداد پست: 53 عنوان ریاضی انسانی 71 بازدید | 17 پست سلام کنکوریم ریاضیم افتضاحه هرکاری میکنم به هر دری میزنم انگار فایده نداره هیچ تاثیری نمیبینم دلم میخواد بمیرم امروز | 16:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 12515 ریاضی نزن ولی خب ریاضی برارتبه انسانی خیلی تاثیرداره مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
شمعدونی_طلایی عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 7051 منم الان دارم برای نهایی میخونم یک خانومی هست که معلم ریاضی هست تو روبیکا کانال داره یعنی عااالی درس میده نکته به نکته میخوای بفرستم اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
سیوسیالیسم مدیر استارتر عضویت: 1401/02/31 تعداد پست: 53 ریاضی نزن اصلا هیچی نمیشه بجاش رو فنون و تاریخ تمرکز کن آخه امسال نهاییهنمیتونم کلا ولش کنم
سیوسیالیسم مدیر استارتر عضویت: 1401/02/31 تعداد پست: 53 منم الان دارم برای نهایی میخونم یک خانومی هست که معلم ریاضی هست تو روبیکا کانال داره یعنی عااالی درس ... مبشه بفرستی برام
شمعدونی_طلایی عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 7051 مبشه بفرستی برام باشه اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
جذابجون عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 1230 آخه امسال نهاییهنمیتونم کلا ولش کنم فقط برا نهایی بخون بعدم نهایی تک هم شدی سعی کن میان ترم بالا باشی نهایت تبصرع میکنی فارق التحصیل میشی
سیوسیالیسم مدیر استارتر عضویت: 1401/02/31 تعداد پست: 53 فقط برا نهایی بخون بعدم نهایی تک هم شدی سعی کن میان ترم بالا باشی نهایت تبصرع میکنی فارق التحصیل میش ... میخوام برم دانشگاهههه
شمعدونی_طلایی عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 7051 ببخشید نمیتونم لینک بفرستم یعنی نمیشه نگا برو گوگل جستجوکن فیلم تدریس ریاضی دوازدهم انسانی خانم دنیا بعد وارد کانال تلگرام یا روبیکا بشو اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
سیوسیالیسم مدیر استارتر عضویت: 1401/02/31 تعداد پست: 53 ببخشید نمیتونم لینک بفرستم یعنی نمیشه نگا برو گوگل جستجوکن فیلم تدریس ریاضی دوازدهم انسانی خانم دنی ... باشه
شمعدونی_طلایی عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 7051 اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔