2777
2789

من زمانی که مجرد بودم با پس انداز و درامد خودم و همینطور کمک بابام ماشین خریدم تقریبا دو سومشو خودم پولشو دادم ، زنداداشم و داداشم از من بزرگتر هستن و الان ۱۲ساله ازدواج کردن وضع مالی متوسطی دارن و مستاجر هستن حالا تصمیم گرفتن خونه بخرن بعدش زنداداشم بهم گفت ماشینتو بفروش پولشو بده ما خونه بخریم بعدا بهت خورد خورد پس میدیم من گفتم ن بعدش هی به مادرم گفت و اونم گفت مال خودشه اختیارشو داره به ما مربوط نیست دخالت کنیم اینقد داداشمو پر کرد که اونم میگفت این ماشینو دوران مجردی خریدی اصلا هیچ ارتباطی به شوهرت نداره باهاش چیکارکنی منم برادرتم کمکم کن، ما خودمون با همسرم دنبال خرید خونه هستیم و پول لازمیم و منم کاملا مخالفت کردم و گفتم چنین کاری نمیکنم دیگه بحثشو وسط نکشید حالا امشب خونه مادرم بودیم هم داداشم هم زنش با من و همسرم سرد بودن حتی موقع خدافظی من بلندشدم بدرقشون کنم زنداداشم اصلا خودشو زد ندیدن و حتی باهام خدافظیم نکرد 😐

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

حالا زن داداشه هیچی 

داداشه چرا این طوری میکنه😑

متاسفانه نتونستم اسم کاربریم رو به واقعیت تبدیل کنم. با این حال با توجه به تایمی که داشتم از رتبه(۴هزار)و رشتم راضیم.( دانشجوی پیراپزشکی دانشگاه تهران).لطفا نیاین بگین دروغ میگی و امکان نداره تو این مدت قبول شد و... من فقط ۳ هفته مداوم درس خوندم و البته پایه متوسطی داشتم .من مطمئنم یه روز اینجا تاپیک میزنم بالاخره شد اونیکه باید میشد😍 هو رب المستحیل و انت تبکی علی الممکن: او خدای نا ممکن هاست... در حالیکه تو بر ممکن گریه میکنی😇 درخواست دوستی قبول نمیکنم⛔️ 
2810