2777
2789
عنوان

زنداداشم میگه ماشینتو بفروش و پولشو بده ما

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 71 پست

چقد پرو بهش بگو آره دو بار برات این کار و میکنم عزیزم

بگو چ کاریه شما پول خرید خونتونو بدید ما خونه بخریم خورد خورد پس مین می‌دیم

چقدر پروان اینا وای چقدر زن‌داداشت پروعه بگو برو از بابات بگیر یا ت هم به اون هیکلت تکون میدادی دوران مجریت برا خودت سرمایه میساختی داداشت چقد خره 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این کارو خاله منم کرد و به خاله دیگم پول قرض داد خونه بخرن، بعد چندسال پولو بهش پس دادن اما چه فایده که ارزشش افتاده بود دیگه. ولی خالم گفت پشیمون نیست که قرض داده چون خیلی دلش میخواست خواهرش خونه دار بشه. ببین دلت چی میگه

2805

واااا اینا فقط چون بخشی از پول ماشینو بابات داره زورشون گرفته ولکن اهمیت نده ماشینتو نفروش کلا برای هر چیزی که حرف توش نباشه... بابات نمیتونه کمکشون کنه که دست از سر تو بردارن؟ 

تو بیشتر بی محلی کن. بعدا هم سر فرصت بهش بگو تو ادعا میکنی از شوهرم به من نزدیکتری ولی حامی و پشتیبان نیستی هیچی؛ وقتی میبینی زنت توقع بیجا داره میای به من میگی؛ تازه دست پیشم میگیری و قهر میکنی. به هرکی بگم میخنده و سوژه مسخره کردن میشی ولی برای من غصه داره. 

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

اوووووو چ توقعی دارن بعضیا 

چشم دوختن ب مال شما بعدا برای پس دادنش باید التماس کنی 

لطفا هیچچوقت قبول نکننننننننننننننن 

خرد خردم پس بدن دیگه شما نمیتونی ماشین بخری 

وای 😐😐😐😐😐😐😐😐

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

2810