2777
2789
عنوان

بیاین همگی اسم شهرتون بگین دو ویژگی خوب و بد راجبش بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 46 پست
ما افغانی سوار خط هفتاد بشی بلوار مدرس افغانی از ایرانی بیشتر سوار خط واحد میشه... نه میگم قبلا خوب ...

هعب🥲 

درکت میکنم 

آره خب 

ماهم میگیم کاش آبادان برگرده به دوران قبل از جنگ. اینقدر که قشنگ بود اسمش گذاشته بودن پاریس ولی الان افتضاح 

زلزله خطرش برای همه هست خیلی از هم وطن ها شهرشون روی گسل نبود ولی عمرشون با زلزله تمام شد

ما اهوازیم نمیدونم این داستانو شنیدی یا نه که امام زمان به علی مهزیار میگه که خواسته ات چیه؟ میگه اهواز زلزله نیاد هیچوقت اگرم اومد مردم در امان باشن اونم میگه اجابت شد هروقت زلزله میاد شوهرم با ش.ورت میپره بیرون 🤣🤣🤣 من میمونم داخل تی وی میبینم داد میزنه بیا بیرون احمق میگم بابا بیا داخل چیزی نمیشه 🤣🤣🤣 اون روز میگه چرا نمیترسی؟ این داستانو گفتمش میگه خیلی اعتقادت زیاده حواستو بده 🤣🤣

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابل ❤

بهترین پزشکان و متخصصان و امکانات پزشکی و بیمارستان رو این شهر داره.

تنها دانشگاه صنعتی استان مازندران یعنی دانشگاه نوشیروانی در این شهر احداث شده.

بابل بزرگترین و پرجمعیت ترین شهرستان استانمونه 

بدیاش ، اکثرا ترافیکه و خیابوناش شلوغه 

ما اهوازیم نمیدونم این داستانو شنیدی یا نه که امام زمان به علی مهزیار میگه که خواسته ات چیه؟ میگه اه ...

فکر ماهم سید عباس نجاتمون داده از زلزله تا الان زلزله نیومد آبادان 😂😂 اومد هم اتفاقی نیفتاد 

2805
هعب🥲 درکت میکنم آره خب ماهم میگیم کاش آبادان برگرده به دوران قبل از جنگ. اینقدر که قشنگ بود اسمش گذ ...

امان از جنگ ..کاش واقعا همه چیز برمی‌گشت به زمان قدیم

🌈 متاهل و پایبند به زندگی مشترک💍درخواست دوستی آقایون⛔️

بابل ❤ بهترین پزشکان و متخصصان و امکانات پزشکی و بیمارستان رو این شهر داره.تنها دانشگاه صنعتی استان ...

بابل هم خیلی خیلی قشنگه من هرسال مسافرت میایم بابل 

مظلومیم حقمون خوردن🥲 

مثل الان همین آبادان مگه پالایشگاه نفت توش نیس بزرگترین گمرک کشور تو این شهره نیاید الان قشنگترین شهر ایران باشه 

چرا باید ما از نفتش فقط دود و آلودگی هواش برا ما باشه. پولش امکانات  رفاهی برا شهر های دیگه 

البته  به قول خودت ما مسئول درست حسابی نداریم فقط به فکر جیب خودشونن

2810