2777
2789
عنوان

دلم گرفته همش دارم گریه میکنم😭😭چرا پسر پاک گیر نمیاد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6327 بازدید | 545 پست

چقدرررر تایپ میکنی واقعااااا انقدر برات مهمه چونه بزنی؟؟؟؟😄😄😄😄😄

برو عامو تو معلوم الحالی کسی که فضوله و بی شخصیته و آویزونه جزو چندش ترین ها دسته بندی میشه و واقعاااا حالم داره از تو استارتر بی شخصیت بهم میخوره دوستای خوبی میشین برای هم هر دو سطح پایین و به درد نخورررر

ببین هر چقدر تلاش کنی با خنگی خودت ، من رو عصبانی کنی ، موفق نمیشی.چه اصراری داری بیشتر از این شعور ...

چقدرررر تایپ میکنی واقعااااا انقدر برات مهمه چونه بزنی؟؟؟؟😄😄😄😄😄

برو عامو تو معلوم الحالی کسی که فضوله و بی شخصیته و آویزونه جزو چندش ترین ها دسته بندی میشه و واقعاااا حالم داره از تو استارتر بی شخصیت بهم میخوره دوستای خوبی میشین برای هم هر دو سطح پایین و به درد نخورررر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم جامعه نابه هنجاری داریم ...فقط روی خودت و یه هدف تمرکز کن ...پسرا دختری رو بپسندن ، به خاطرش ، د ...

فداتشم

من اصلا به فکر این نیستم به چشم پسری بیام دوسدارم خدا یه پسر پاکو‌بزاره سرراهم 

ولی حرف شماهم درسته باید روی خودم تمرکز کنمو خودمو قوی کنم♥️

چقدرررر تایپ میکنی واقعااااا انقدر برات مهمه چونه بزنی؟؟؟؟😄😄😄😄😄برو عامو تو معلوم الحالی کسی که ...

نظراتت هیچ اهمیتی برای ما نداره. 

حالا مدام بگو ... 

خنگی دیگه کاریش نمیشه کرد. 

گفتم فقط نشون دادی بی ادب و بی تربیتی همین. ☺️

فداتشممن اصلا به فکر این نیستم به چشم پسری بیام دوسدارم خدا یه پسر پاکو‌بزاره سرراهم ولی حرف شماهم د ...

میدونم گلم ک دختر آویزونی نیستی و حد و مرز داری 

ولی به عنوان خواهر بزرگتر دوست داشتم چیزی رو بهت بگم ک با جون و اعماق وجودم چشیدم ...

فقط بچسب به هدف ..

😘🌹

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
گفتی مذهبی نیستی نمیخوام الان یه تیکه ای چیزی بپرونم و وقت و حوصلشم ندارم بحث کنم و کامنت بذارم و بب ...

چه خوب که مذهبی های دور اطرافتون با درک هستند  ، البته باید بگم مذهبی غیر افراطی خیلی خوبه.👌

Tunnel Vision

نظراتت هیچ اهمیتی برای ما نداره. حالا مدام بگو ... خنگی دیگه کاریش نمیشه کرد. گفتم فقط نشون دادی بی ...

توام که مثل اسی تقلیدی شدی😂😂😂😂

برات مهم نیست بتمرگ سرجات انقدر چرت و پرت نگو 

دلت برای خودت و اون خانم که همو لایک میکنید بسوزه بعد فکر کنم جمله ای بیشتر از این بلد نیستی فقط چرت ...

حداقل یذره برای خودت احترام قائل باش و دیگه از تاپیک برو بیرون. 

دیگه چیزی هم مونده نشون بدی از سطح ادب و طرز فکر خودت ؟؟؟ 

بذار ما سطح پایین ها هم با همدیگه خوش باشیم ☺️

حداقل یذره برای خودت احترام قائل باش و دیگه از تاپیک برو بیرون. دیگه چیزی هم مونده نشون بدی از سطح ا ...

پس خودت هم اعتراف کردی هم سطحی با استارتر و لولت پایینه؟؟؟؟خیییلی داغونی

2810