2777
2789
عنوان

دلم گرفته همش دارم گریه میکنم😭😭چرا پسر پاک گیر نمیاد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5822 بازدید | 545 پست
هیچ درکی رو حرفام نداری

دیگه این که شما حسادت زنانت رو نمیتونی کنترل کنی مشکل از شماست 

گذشته شخص مال خودشه و هر باغچه ای رو بیل بزنی توش کرم پیدا میشه تو هرکی رو هم انتخاب کنی پسر پیغمبر هم باشه قطعا گذشته ای داره ،انسان انسانه فرشته نیست اینو اویزه گوشت کن شب خوش

دیگه این که شما حسادت زنانت رو نمیتونی کنترل کنی مشکل از شماست گذشته شخص مال خودشه و هر باغچه ای رو ...

من خودم باغچمو هرچی بیل بزنی فقط خاکه 

چطور من اینجورم ؟

پس مثل منم هس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
دیگه این که شما حسادت زنانت رو نمیتونی کنترل کنی مشکل از شماست گذشته شخص مال خودشه و هر باغچه ای رو ...

دوست عزیز قرار نیست چون مشاور هستی پس هر حرفی بزنی ، درست و دقیق باشه. 

دقیقا ارتباطش به حسادت زنانه چیه؟! 

شما هم مثل اون کاربر که دیشب داشت مغز ما رو منفجر می‌کرد بس که می‌گفت ناف زن ها رو با حسادت بریدن و ... داری رفتار میکنی. 

ببخشید این رو میگم ولی اتفاقا افکار شماها زن ستیزانه هستش. 

دوست عزیز قرار نیست چون مشاور هستی پس هر حرفی بزنی ، درست و دقیق باشه. دقیقا ارتباطش به حسادت زنانه ...

ربطش اینه که کسی که با گذشته طرف کار داره ترس از مقایسه شدن داره ترس از خیانت داره عزت نفس پایینی هم داره بعدم چه ربطی به زن ستیزی داره؟؟؟مردی هم تو گذشته طرف کنکاش کنه کنسله اونم برای یه خانم که به بلوغ فکری رسیده باشه

خانم ها هم ممکنه از جهات دیگه نتونن خودشون رو کنترل کنن.

من کار مردا رو توجیه نمیکنم میگم مردا فقط یک درصد ممکنه رابطه قبل ازدواج نداشته باشن یا خیلیییییییی مذهبی و معتقد هستن با تمام وجود یا مورد پیدا نکردن و هردوی این موارد کمترین کاری که میکنن خودارضاییه 

ربطش اینه که کسی که با گذشته طرف کار داره ترس از مقایسه شدن داره ترس از خیانت داره عزت نفس پایینی هم ...

اتفاقا گذشته افراد مهمه. 

ما کارهایی که تو گذشته انجام میدیم ، قطعا اثراتش تو حال و آینده ما وجود داره. 

من خودم تا الان پیش چند تا مشاور رفتم. 

تو دوستان خانوادگیمون هم مشاورهای باتجربه ای داریم. 

هیچکدوم اینطوری تفسیر نمیکنن. 

اسی به عنوان یه مشاور بهت میگم اگر آدمی که دوست داشتی سر راهت قرار گرفت در مورد روابط گذشته کنکاش نک ...

خانوم سلام من کاربر مرد هستم به عشقم در مورد رابطه ج ن س ی نوع س ک س چتم رو گفتم 

2810