2777
2789
عنوان

دلم گرفته همش دارم گریه میکنم😭😭چرا پسر پاک گیر نمیاد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6091 بازدید | 545 پست

یادش بخیر منم مثل شما فکر میکردم…

ولی واقعیت جامعه دیگه خیلی متفاوته. بله ممکنه یه پسر پیدا کنی ۱۷،۱۸ سالش باشه و همینطوره که شما میگی. اما مثلا خیلی بعیده یه پسر ۲۵ ساله با این شرایط پیدا کنی.پسری هم که مثلا سی چهل سالشه و تا حالا رابطه نداشته همونطوری که خودت گفتی خیلی جالب نیست و اصن سوال پیش میاد که ایشون چرا تا اون سن نرفته دنبال این کارا و چطور خودشو کنترل کرده.پس نتیجه میشه اینکه یا سرده از لحاظ جنسی یا مشکلی داره.من دیدم ادم چهل ساله که واقعا دستش به یه دختر نخورده بود.موفق بود کار و زندگی و تحصیلی هم چیزی کم نداشت.ولی خب مردونه نبود دیگه هیچیش.انتظار آدمو از مردی که بشه بهش تکیه کرد براورده نمیکرد.همیشه صفر کیلومتر خوب نیست اتفاقا.بگرد تو همین سایت ببین چقدر مینالن از مردایی که از نظر جنسی سردن.اینجور تفکراتو تو مغز ما کردن و میتونم درکت کنم که چقدر سخت و شوکه کننده اس پذیرشش.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنده خدا انگار نمی‌دونند چی میخوان و با خودشون چند در چند هستند، میگن رل زده باشه اشکال ندارد ولی را ...

شما از اول تاپیک رو نگاه کن این خانم مشکل داره به منم در جواب کمک توهین کرد من خیلی آروم و منطقی باهاش صحبت کردم یهو شروع کرد به حمله که تو نمیفهمی و حالیت نیست 

واقعاااا متاسفم با همچین آدمایی شدیم ۸ میلیارد جمعیت تو کره زمین 

نمیدونم مثلا خوشم از سنتی نمیاد خوشم میاد یه عشقی بوجود بیاد ک بعدن اون عشق بشه ازدواج ینی من و طرفم ...

خواسته شما در واقعیت جامعه احتمال پایینی دارد که به چنین موردی برسید ولی امیدوارم به چیزی که میخوای برسی موفق باشی 

Tunnel Vision

هرکس وارد تاپیک بشه از صفحه اول مشخصه کیا به کی توهین کردن 😂😂😂😂تو که قاشق نشسته بودی افتادی وسط ...

توهین پشت توهین ... 

حتی حرف زدن ساده ت هم پر از توهینه. 

آدم برات تأسف میخوره و نسبت بهت احساس ترحم دارم. 

چه کار کردن باهات که اینقدر حقارت درونی داری؟؟؟ 

راستی ما ازت کمک نخواستیم.

برات کارت دعوت هم نفرستادیم. 

دیگه بیشتر از این خودت رو بی ارزش نکن. ☺️

شما از اول تاپیک رو نگاه کن این خانم مشکل داره به منم در جواب کمک توهین کرد من خیلی آروم و منطقی باه ...

من فکر میکنم این بنده خدا روحیه بسیار حساس دارند و همچنین سردرگم هستند امیدوارم راهش رو پیدا کنه و ببینه واقعا چی میخواد.

Tunnel Vision

شما از اول تاپیک رو نگاه کن این خانم مشکل داره به منم در جواب کمک توهین کرد من خیلی آروم و منطقی باه ...

بسه دیگه هوچی گری نکن. 

به زور میخوای میخوای خودت رو ثابت کنی؟؟ 

میخوای اسکرین بذارم از کامنت هات؟؟؟ 

توهین پشت توهین ... حتی حرف زدن ساده ت هم پر از توهینه. آدم برات تأسف میخوره و نسبت بهت احساس ترحم د ...

شما هم بهتره دهنت رو ببندی و بیشتر از این شخصیت داغونت رو به نمایش نذاری کوچولو برو به کارای زشتت فکر کن 

جیش بوس لالا 

من میگم احتمالش تو پسری ک قبلا با کسی نبوده کمتره

آره مقداری کمتره، ولی تضمین نیست که بعد از ازدواج چنین پسری خیانت نکنه و باز هم بستگی به میزان وفاداری یا میزان مفید دینی بودنش دارد.

Tunnel Vision

بسه دیگه هوچی گری نکن. به زور میخوای میخوای خودت رو ثابت کنی؟؟ میخوای اسکرین بذارم از کامنت هات؟؟؟

بذار😀😀😀

مردم چشم دارن تو تاپیک از صفحه اول میخونن اسکیرین تو به چه درد میخوره اخه🤣🤣🤣

2810