2777
2789
عنوان

دلم گرفته همش دارم گریه میکنم😭😭چرا پسر پاک گیر نمیاد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5742 بازدید | 545 پست
چقد عقده ی اینک به بقیه بگی سطحشون پایینه و سطح درکشون بالاعه داری😂😂کجا ریدن بهت ک عقده هاتو رو مر ...

دقیقا همینطوره. 

طبل تو خالی همیشه صدای بلندی داره ... 😏

همیشه آدم هایی که دانش و تخصص و فهم بیشتری دارن ، ادعای کمتری هم دارن. 

همیشه هم گفتن درخت هر چه پر بارتر باشه ، افتاده تر میشه. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقد عقده ی اینک به بقیه بگی سطحشون پایینه و سطح درکشون بالاعه داری😂😂کجا ریدن بهت ک عقده هاتو رو مر ...

برات گزارش زدم تا بفهمی عقده ای تویی 

خدا شفاف بده واقعاااااا 

به قول اون کاربر بدجور تحت فشاری 

تو و اون دختره که تایید کردین همو 

هردوتون اوضاعتون خیلی داغونههههه

دقیقا همینطوره. طبل تو خالی همیشه صدای بلندی داره ... 😏همیشه آدم هایی که دانش و تخصص و فهم بیشتری د ...

حالا چرا انقدر فشار میخوری؟مشخصه تو با خانومای روانشناس مشکل داری و تو زندگیت کمبود و عقده زیاد داری و کسی آدم حسابت نمیکنه که اینجوری افسار پاره کردی 

2805
واییییییی چقد حال بهم زنی😂چقد از نداشته های خودت برا بقیه مثال میزنیچقدرر عقده و کمبود داریبخدا خیل ...

خنده تلخ تو از گریه غم انگیزتر است 

فقط بلدی صفات زشت خودت رو فرافکنی کنی 

فعلا که سر تا پای تو رو با .....یکسان کردن که داری از کمبود شوهر گریه میکنی و بعدم بهونه میاری همشون رابطه داشتن 

کسی که عقده آیه خب عقده آیه دیگه شاخ و دم که نداره

تو از کجا میدونی کدوم پسر رابطه داشته؟؟؟حس میکنییا در کمال رو میری سوالای جنسی میپرسیبعد رل میخای ؟؟ ...

بلوغ؟😂😂۲۳ سالمه 

نسخه پیچیدی کاش سریع ازدواج کنم؟🤣چرا انگار نفهمی

حالا چرا انقدر فشار میخوری؟مشخصه تو با خانومای روانشناس مشکل داری و تو زندگیت کمبود و عقده زیاد داری ...

چه ربطی داشت؟؟ 

چقدر آی کیوت پایینه. 

دارم میگم دوست خانوادگی ما آقاهه کوله باری از تجربه ست و یکی از بهترین مشاورها تو زمینه کاری خودشه ، ولی اونقدر محترمه که ذره ای به کسی بی ادبی و جسارت نمیکنه. 

حتی این مطلب ساده رو هم نمیفهمی؟؟؟؟ 😂

اگه دوس داری بگو دیگران معرفیت کنن چیز زشت و بدی هم نیست

خوشم از معرفی نمیاد ۷.۸ تا خاستگار داشتم بدون اینک به خودم بگنن معرفیم کرده بودن بدون اینک ببینمشون رد کردم 

مشکل اینجاست خوشم از ازدواج هم نمیاد😑کلا نمیدونم چمه

خوشم از معرفی نمیاد ۷.۸ تا خاستگار داشتم بدون اینک به خودم بگنن معرفیم کرده بودن بدون اینک ببینمشون ...

🍃نترس ازدواج به وقتش پیش میاد

لطفااا بخون، سلام! اول اینکه اگر از من تو سایت به هر دلیلی رنجیدی(بحث عقیدتی و...) لطفا به بزرگی خودت ببخش✨ دوم اینکه درگیر مسائل عجیب و مشکلات تقریبا فاجعه باری شدم که به کسی نمیتونم بگم و حلش فقط با خداست پس لطفا دعای مهربانانه ات رو شامل حالم کن و اگر این لطف رو در حقم کردی بگو منم برات صلوات یا هرچیزی که خواستی بخونم💚

2810