2777
2789

نه عزیزم خوبه

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه خوبه

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩
2805
واقعا چون استرس دارم بد باشه

نه عزیزم چه استرسی

اتفاقا عروسک خیلی بهتر از پول و ... هست 

سالیان سال برای بچه می مونه 

و یادش می مونه شما براش خریدید

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»
مرسی واقعا استرس کم شدم

:))))

نه عزیزم چه استرسیاتفاقا عروسک خیلی بهتر از پول و ... هست سالیان سال برای بچه می مونه و یادش می مونه ...

ما برای تولد دختر فامیلمون عروسک گرفتیم با اینکه نرفته بودیم تولدش 

خلاصه چندسال بعد فامیلمون بخشی از اسباب بازیای دخترشو داد به خواهرزاده ش ،  عروسکو اونحا دیدیم 😂😂😂

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

اسی من خودم از عروسک خرس خوشم نمیاد اصلا .. حالا همینو قشنگ کادو پیچ کن بده 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

ما برای تولد دختر فامیلمون عروسک گرفتیم با اینکه نرفته بودیم تولدش خلاصه چندسال بعد فامیلمون بخشی از ...

آخی ، چه خوب 😂

آره بابا می مونه برای بچه ها 

آخی ، چه خوب 😂آره بابا می مونه برای بچه ها

نه ما ناراحت شدیم اونموقع 😂😂 فکر میکردیم کادو مارو نگه دارن اخه خواهرم با دخترشون خیلی دوست بود

تازه ما زیاد بودجه نداشتیم اینم ب زور گرفتیم چون دوسشون داشتیم 🥲 اخرش بین وسایلای یکی دیگه دیدیمش 🤣

2810