2777
2789
قشنگ بالا بهت درصد حقیقی گفتم تو این شرایط ۱۰ درصد تا کمتر از ۵۰ درصد ممکنه بد باشه دور از جون حدودا ...

خدا خیرت بده الان داره چرک خشک کن میخوره سینش التهاب داره ممکنه یکم خوب شه؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم منم توده هایپواکو تیروییدم دارم T5هم هستش نمونه برداری کردم خوش خیم بود ایشالا برای مادرتونم خ ...

خداروشکر گلم هایپو کیست هست خطری ندارع برامامانم توده هیپو هست

2805
خدا خیرت بده الان داره چرک خشک کن میخوره سینش التهاب داره ممکنه یکم خوب شه؟؟

در مورد مساعل مربوط به دارو اگر به تشخیص پزشک بوده مصرف شه و مجددا مامو و سونو بدن تا مقایسه شه اما نظر من برای رهایی از شک و روش درست بیوپسی هست و نگران نباشید اصلا اصلاا همونطور که گفتم ۴ قطعا به معنی سرطان نیست درجه بندی داره و به امید خدا بهم پیام بدین با خبر خوش

در مورد مساعل مربوط به دارو اگر به تشخیص پزشک بوده مصرف شه و مجددا مامو و سونو بدن تا مقایسه شه اما ...

انشااله ممنون گلم یکم آروم شدم داشتم پرپرمیشدم

در مورد مساعل مربوط به دارو اگر به تشخیص پزشک بوده مصرف شه و مجددا مامو و سونو بدن تا مقایسه شه اما ...

منم یه سوال دارم ممکنه خوش خیم بعدا به بدخیم تبدیل بشه ممنون میشم جواب منم بدی

توده سالید هایپراکو 8میلی طرف چپ لوپ تیرویید دارای اکوژن فاقد کلسیم T5

نودل زیر یک سانت معمولا اوکیه اقدامی جز فالو اپ نمیخواد و این خیلی عالیه که کلسیفکیشن نداره نظر من رو فالو اپ هر ۶ ماه هست FNA فکر نکنم نیاز باشه الان

نظر دکترتون چی بوده؟

2810