2777
2789
عنوان

شوهرم بهم زنگ زد بیاین

261 بازدید | 30 پست

من اومدم قهر خونه پدرم شوهرم زنگ زد خودم میام دنبالت پدرش دیشب زنگ زد گفت حق با توعه و فردا میام صحبت میکنم الان شوهرم میگ نه نیاز نیست پدرم بیاد خودم میام برگرد....اینم بگم بحثمون اینک تو دعوا منو میزنه بهم فحش پدر مادر میده ‌....چکار کنم دخترم هم پیششونه مامانم میگه باید تعهد بدن بعد بری اگ همینطوری بری دیگ پیش ما نیا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
دقیقا ولی نمی‌فهمه هی ناز میکنه برا من مردک

جوابشو نده تا نیومده دنبالت عذر خواهی نکرده و تعهد نداده نرو ، باید یاد بگیره و ادبش کنی ، خشونت فیزیکی واقعا ترسناکه باید جلوش گرفته شه 

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
بنظرم شوهرت اومد برو غیر این اصلا، تعهد بگیر ازش و پررویی کرد دوباره شکایت کن و مهریه ت بزار اجرا پد ...

بخدا پدرش دیروز بهم گفت حق داری من میبرمش دکتر بهم گفت من پشتتم و خیلی ناراحت شد ...الانم قرار بیاد خونمون ولی شوهرم میگ نه خودم میام دم در بیا بریم حتی حاضر نمیشه از خانوادم عذرخواهی کنه فقط ب خودم میگ دلتو صاف کن بیا از نو شروع کنیم

جوابشو نده تا نیومده دنبالت عذر خواهی نکرده و تعهد نداده نرو ، باید یاد بگیره و ادبش کنی ، خشونت فیز ...

دقیقا بهش گفتم این همه میزنیم سر هر چیزی بعد انتظار داری بلند بشم بیام بار اولشم نیست چندین بار تکرار کرده 

دقیقا بهش گفتم این همه میزنیم سر هر چیزی بعد انتظار داری بلند بشم بیام بار اولشم نیست چندین بار تکرا ...

پس الان دیگه اصلا نرو ، مگه میشه بری و کتک بخوری ، تازه بار اولشم که نیست ، خدایی نکرده هولت بده سرت بخوره جایی چیزیت بشه چی 

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
2810