2777
2789
عنوان

خواهرام از من بدشون میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 51 پست
عزیزم شما عزاداری صاحب عزا هستی دلیل نمیشه چون شخصیت وابسته نداری و مرتب تماس نمیگیری میزان ناراحتی ...

ممنون از حرفای آرامبخشت

دقیقا جز خدا و مامانم هیچکس از دل داغون من خبر نداره

خیلی دارم عذاب میکشم

خودتو تغییر بدهبیشتر احوال عزیزانتو بپرسمثلا الآن هوای باباتو بیشتر داشته باش که مبادا بعدها برای پد ...

بخدا من بیشتر از اونا بهشون زنگ میزنم ،به بابام هرروز یا یه روز درمیون زنگ میزنم ،ولی پیشش نمیتونم برم ،البته چند بار رفتم ولی زود برگشتیم اومدیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهشون میگم ولی حس میکنم باور نمیکنن و تو دلشون میگن که من دارم فیلم بازی میکنم

عزیزم تو خواهرشونی دشمنشون که نیستی چرا باید این فکرو کنن الکی بد به دلت راه نده اونا فقط تعجب میکنن براشون عجیبه یهویی جا نمی افته براشون به مرور زمان که احساساتتو نشون بده اوناهم براشون جا می افته و عادی میشه الان بعد یه عمر درونگرایی یهویی بخوای خودتو بروز بدی طبیعیه تعجب کنن

2805
شوهرتو هر روزو هرشب میبینی مادرشوهر هم ک نسبت خونی نداری باهاش گوره پدرش ولی خواهر دوست داشت یروزی ب ...

گلم نمیگم که اصلا زنگ نمیزنم فقط دیر به دیر مثلا 3 روز یا 4 روز یبار زنگ میزنم ،به مامانمم همینطوری زنگ میزدم 

عزیزم این جوری نکن با خودتشما از کجا می‌دونی مادرتون دلخور بوده شاید خواهر برادرت بهتون بد گفتن پیاز ...

آخه آبجیم گفت مامان گاهی وقتا میگفت فلانی یعنی من،3 روزه که زنگ نزده یا 4 روزه که زنگ نزده😭

گلم نمیگم که اصلا زنگ نمیزنم فقط دیر به دیر مثلا 3 روز یا 4 روز یبار زنگ میزنم ،به مامانمم همینطوری ...

عزیزم من اصلا شمارو نمیدونم بخدا شاید فکر میکنی که اینطوره من از سر تجربه ی خودم با خواهرم دارم جواب میدم شاید اصلا شما توی یه سوتفاهم بزرگی و اصلا خانوادت همچین حسی بهت ندارن و به مادرتم که زنگ میزدی عزیز جان

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری
دقیقا منم از خواهرم به همین دلیل متنفر شدم،چیه خودتونو میگیرید فازتون چیه که ما مدلمون اینه که زنگ ن ...

منم از خواهرم بخاطر این موصوع زیاد خوشم نمیاد تازه همیشه هم میگه دیدم داری زنگ میزنی اما ما داریم فیلم میبینیم هرجقدم بزنگی جوابتو نمیدم 🫠💔 یا شده کار واجب داشتم اصلاااااا جواب نداده میگ دیدما ولی حوصله نداشتم

ممنون از حرفای آرامبخشتدقیقا جز خدا و مامانم هیچکس از دل داغون من خبر ندارهخیلی دارم عذاب میکشم

خدا به دلت صبر‌ میده 

میدونه چقدر درد تو دلته 

چقدر غصه میخوری 

عزیزم امیدوارم این روز ها کمی برات آسون تر شه 

ولی بدون شما هر آنچه از دستت بر میومده انجام دادی عزیزم مادرتون هم از شما راضیه و خشنود . انشالله سایه شما بالاسر شوهر و فرزندتان باشه

عزیزدلم دلخور نبوده دلتنگت میشده میدیده زنگ نمیزدی خودش بهت زنگ میزده اینقدر خودتو اذیت نکن اموات رو ...

هی سعی میکنم خودمو ناراحت نکنم ولی انقدر فکرم درگیرش میشه فکر میکنم فکر میکنم یهو بغضم میترکه 

آخه آبجیم گفت مامان گاهی وقتا میگفت فلانی یعنی من،3 روزه که زنگ نزده یا 4 روزه که زنگ نزده😭

توروخدا به این چیزا فکرنکن اون دیگه به رحمت خدا رفته حالا زنگم میزدی چه فایده داشت هرروز اخه قطع رابطه که نبودی خواهرت باید شعورت میداشت این حرفو الان نمیزد

منم از خواهرم بخاطر این موصوع زیاد خوشم نمیاد تازه همیشه هم میگه دیدم داری زنگ میزنی اما ما داریم فی ...

دقیقا منم...خیلی عداب کشیدم تا فراموشش کنم ولی ب خودم قول دادم که دورشو خط بکشم.یادمثلا زنگ میزدم بچه کوچیکش بادحرفای بی ربط حرف میزد مجبور میشدم قطع کنم🙃من میگم تو دنیایی که هیچکی به هیچکی نیس چرا یه خواهر باید خواهرشو نخواد مگه جز دوست داشتن چیکارشون کردیم.مادر حدا بیامرزمم همیشه میگفت چرا بهم زنگ نمیزنه سراغ نمیگیره

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری
یعنی دارم فیلم بازی میکنم؟

خواهر من فیلم بازی میکنه شمارو نمیدونم بخدا

2810