2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صابون گیاهی امتحان نکردی تاحالا؟

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

منم دستم بد جوری قرمز میشه و خشک

البته اگزما ندارم

ولی انگار دست یه پیرزنه

نمیدونم چیکار کنم

ظرف نشورم؟؟؟

دسشویی رفتنی دستامو نشورم؟؟؟

همه زنا تو خونه کار میکنن و با شوینده ها در ارتباطن چرا دستاشون خوب مونده پس 

2805

مایع ظرفشویی 💀

حالا جدی ببین پشت دستتو موقع شستن نیاز نیست حتما کف بزنی فقط کف دستتو بشور بعد مایع دستشویی ملایم بگیری مشکلی نیست

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

اسی یه سری برگ درخت هستن اسمشو نمی‌دونم دقیقا میگن یکم خیسشون کنی بزنی به دستت کف می‌کنه زمان قدیم از اینا استفاده میکردن برای شستن لباسو اینا

اگه بتونی از اونا پیدا کنی یه بار امتحان کنی ببینی بهشون حساسی یا نه خیلی خوب میشد

منم دستم بد جوری قرمز میشه و خشکالبته اگزما ندارمولی انگار دست یه پیرزنهنمیدونم چیکار کنمظرف نشورم؟؟ ...

مگه برا ظرف شستن دستکش نمیپوشی؟ 

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

منم مث شمام. به همه چی حساسیت دارم صابون مایع، انواع شامپو، دستکش خونگی، نخی هم زیرش استفاده میکنم ولی زیاد بمونه دستام داخلش، حساسیت میده، گردو خاک، و.... دستامو با صابون معمولی میشورم. ولی چون هروز حموم میرم به خاطر شامپو همیشه دستام خارش داره

خیلی بده اینجوردکتر بهت نگفتم باید چیکار کنی؟به هرحال باید یه چیزی جایگزینش شه چون واسه یه سری کارا ...

نه فقط دارو میدن چیزی نگفتن اره خیلی بده ایندفعه گفت این بد فقط مراقب باش

منم مث شمام. به همه چی حساسیت دارم صابون مایع، انواع شامپو، دستکش خونگی، نخی هم زیرش استفاده میکنم و ...

منم اصلا خیلی بد مراعاتم کنی باز.. من برا بعضی کارا دستکش ک دکترا میپوشن استفاده میکنم

مگه برا ظرف شستن دستکش نمیپوشی؟

میپوشم 

هفته یکبار استکانامو با تاید ماشینی میشستم ک سفید شه

بدون دستکش

گفتم شاید از اونه 

الان یه مدته دستکش لاتکس میپوشیدم  گفتم شاید از اونه

فقط دسشویی رفتنی دستامو ۳ بار مایع میزنم 

اخه دیگ یه مایع ک نباید این همه پوست دستای منو خراب کنه

2810