2777
2789
هیچ مشکلی نیست که حل نشه.راه دارهمردن فقط صورت مسئله رو پاک میکنههیچ کس نه ناراحت میشه و نه عذاب وجد ...

بهم بگو منی ک ازدواج دومم اونم بعدسال ها ک نسبت ب همه بی اعتمادبودم اعتمادکردم ب پدرمن قول داد قسم خورد الان این اون ادم نیس زندگیموسیاه کرده پستم خالی شد واگرطلاق بگیرم دیگ نمیتونم باخانواده زندگی کنم چون اسیب ازدواجم بخاطرخانوادم کجابرم بهم بگو کجابرم کجاامن واسه ی زن تنها قلب شکستمو چطور درست کنم میشه بگی بگو چطورباخودم کناربیام چرااین سدزندگیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما دردش زیاده…یوقتایی ادم کم میاره نمیتونه…ما که جاش نیستیم

حداقل تشویق به مردنش نکنن

زندگی هر لحظش زیباست

یه جیرجیرک فقط ۴۰ روز عمر میکنه.ولی توش زندگی میکنه،میخونه،جفت یابی میکنه،تولید مثل میکنه

آدم باید لیاقتشو از به وجود اومدن نشون بده

تصمیم سرخود نگیر همه چی وول کن یه مدت اصلا فکر نکن

قرار ب خانوادم زنگ بزنن دخترتون نمیخوایم چون شوهرم اعتیادداره خائن نمیخوادادم لشه میگن تهمت میزنی مسرشون معتاد بازنمیخوان قبول کنن

همه مشکل دارن😮‍💨امیدوارم همه مشکلشون حل شهباید مبارزه کرد.زنده بمون و نشون بده قوی هستیحیف اون قشن ...

سالم نیستم بخدانیستم معدم داغون هروز بالا میارم هرشب باقرص تپش قلب میخوابم بهم بگو من سهمم ازاین دنیایب ک میگی چی سد؟! من مگربندش نبودم بگو بهم مگر نمیبینه اشکامو مگه ندیوم چقدرکتک خوردم بگو توروخدا بگو بهم چراخدا دردامو ندید بهش بگو من نابودم نخواستم بخداقسم حس میکنم توان بلندشدن ندارم نمیخوام فکرکنید اومدم واسه حس ترحم گرفتن ن من ته ته این زندگیم

شما بگو بااین حال روحی داعون میشه پاشد؟؟ من ادم بد بهم بگو بااینهمه زخم چطورسرپابشم میدونی توچ حالتی ...

جایی که الان هستی،نتیجه تصمیمای خودته

با بی عقلی به این مرحله رسیدی،ولی از الان با عقلت برو جلو

مردن هم نتیجه ی بی عقلیه.ببخشید که رک گفتم.ولی منم اگه مشکل نداشتم،الان تو خواب ناز بودم گلم

حداقل تشویق به مردنش نکننزندگی هر لحظش زیباستیه جیرجیرک فقط ۴۰ روز عمر میکنه.ولی توش زندگی میکنه،میخ ...

قبلا باخودم میگفتم بعدازاون همه سختی لیاقتم ی زندگی عالی ولی الان میبینم ب هیچی نرسیدم بدترم شد بادروغ اومدتوزندگیم باهام بازی سد پشتم خالی شد

ن عزیزم تمام بدبختیاگ ازخانوادم

بهشون بگو خب حالتو، گریه کن جلوشون بگو خودتو خالی کن 

بگو اگ بهت کمک نکنن نمیبخشیشون اونجوری حتما بهت کمک میکنن

بالاخره بچشونی 

مهم جدا شدنته ،اصلا برنگرد حتی اگ گفت ترک میکنم هم حرفه

بعد اینک جدت شدی حالا یه مدت پیش خانوادت می مونی میری سرکار مستقل میشی

جایی که الان هستی،نتیجه تصمیمای خودتهبا بی عقلی به این مرحله رسیدی،ولی از الان با عقلت برو جلومردن ه ...

عزیزم گاهی حق انتخابی تیس زمین میخوری 

گاهی اعتماد میکنی ب زمین میخوری

گاهی ازسادگیت سواستفاده میشه

بهشون بگو خب حالتو، گریه کن جلوشون بگو خودتو خالی کن بگو اگ بهت کمک نکنن نمیبخشیشون اونجوری حتما بهت ...

نمیتونم دیگ باخانوادم زندگی کنم خیلی عدابم دادن شوهرمم فهمید تیکه گاهی ندارم رهام کرد چسبید ب خانوادش

بنده خدا حالش بده اومده دلداری

بهش بگن برو بمیر،دلداریه؟

باید بهش تلنگر زد و انگیزه داد.

راهکار داد.

اولین چیزی که بعد مردنش میگن اینکه حتمن با یکی بوده،لو رفته خودشو کشته.

ذهنیت مردم اینه

2810