2777
2789
عنوان

عاشق یه مرد پونزده سال بزرگترم

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 33 پست
والا نمیدنم این کار چه صیغه ایه دوستش داری و باهاشی ولی ازدواج نمیکنین فقط عمر تونو هدر میدیدن

سلام عزیزم خوبی بهم درخواست دوستی دادید قبول کردم پیام ندادید

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونم الان داغی و اصلا و ابدا ب حرفم گوش نمیکنی

ولی میگم

فقط اینو بدون ک تو همین دوره ی بقول خودت دوستی و لذت و سفر باهاش، کلی موقعیت عالی رو از دست میدی و در نهایت میشی یه دختر مجرد سن بالا و پشیمون از این کار...... موفق باشی🌹

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅میخوام ازت دور شم اما نمیشه😔مثل تو مغرور شم اما نمیشه😔هزار هزارون بار دلو شکستی💔میخوام که رنجور شم اما نمیشه😔
2805