2777
2789
عنوان

چرا عسل تزریق میکنم داخل واژن ولی میریزه بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 2890 بازدید | 160 پست
اسی درمانش اینه انجام بده طبق دستور ان شاءالله خوب میشی

باشه دورت بگردم الان میخونم و اسکرین میگیرم دقیق انجام بدم😘😘 فدای محبتت

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن😔یه هدیه هم تو دل من بذار برای تو کاری نداره٫به دل ما و چشم انتظارمون یه نگاهی بنداز که امیدمون فقط خودتی🥹
زاج کلا سرطان زا هست و خطرناک تورو خدا با جونتون بازی نکنید برید یه دکتر درست و حسابی .اینطوری بدتر ...

حالا هر چی نمیخای بگو میان تو سایت میپرسن انگار همه دکتر هستن

🌈 متاهل و پایبند به زندگی مشترک💍درخواست دوستی آقایون⛔️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زاج سرطانزااااست😐😐حماقتا چیه میکنید حتی روغن زیتون عفونت میاره عسل شاید یک درصد به عفونت باکتریایی ...

عسلای الان که طبیعی  و خالص نیستن ،،،طبیعی ترینشم باز تقلبیه و شکر داره ...با دست خودشون درد و مرض وارد بدناشون می‌کنند ...حیفه بخدا 

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤
2805
مامان منم پلیپ داشت و‌ خونریزی که اصلا قطع نمیشد اصلا عمل کرد عملش سخت نبود اصلا همون روز اومد خونه ...

اخه میگن با عمل دوباره برمیگرده٫تو سایت اکثرا پشیمون بودن از عمل٫منم لکه بینیم اصلا قطع نمیشه

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن😔یه هدیه هم تو دل من بذار برای تو کاری نداره٫به دل ما و چشم انتظارمون یه نگاهی بنداز که امیدمون فقط خودتی🥹

بعضی وقتا به خودم‌میگم خوش بحال مردم زندگیشون ارومو بی دغدغه س به خودشون میرسن  اما خدایی راضیم به تینکه حرصو جوش میخورمو غصه خیانت شوهرمو میخورم اما از نفهمیو بیکاری عسل به اونجام‌نمیزنم فردا یه دردو مرضم بگیرم اسکولن ملت طب سنتی چه گهیه 

چقد خوب منم کیست اینا دارم کاش میشد

اگر متاهل هستی امتحان کن٫البته کیست مسئله ای نیس زود و خود به خود هم از بین میره

وقتی وارد واژن کردی ،بخواب و تکون نخور ،صبح خودت بشور

باشه ٫اگه خابم ببره دیگ٫استرس دارم ٫بیشترش ریخت بیرون البته چیزی نموند🤦🏼‍♀️به نظرت برا پولیپ نتیجه میده؟

زاج کلا سرطان زا هست و خطرناک تورو خدا با جونتون بازی نکنید برید یه دکتر درست و حسابی .اینطوری بدتر ...

خیلیا انجام دادن راضی بودن منم مجبور شدم امتحان کنم تا عمل نرم😭

خدایی هر چی خواستین تو طب سنتی استفاده کنین، با دستور طبیبش باشه

و خواهشا از دوتاچیز هم استفاده نکنین

عنبرنسا و زاج

عنبرنسا به این علت که واقعااااا با عقل جور در نمیاد

الاغای ماده تو این دوران، گیاه دارویی که چه عرض کنم، کاه درست حسابی هم گیرشون نمیاد بخورن

و گیریم که واقعا پشکل یه الاغی که گیاه دارویی خورده بود گیرتون اومد؛ چرا باید خواص یه گیاه بعد از گوارش و دفع باقی بمونه داخل مدفوع😐

خب همون گیاهارو برین بخرین بجوشونین، هم دم کردشو بخورین و هم بشینین داخلش

منطقی تر نیست؟

حتی سوزوندن و دود دادن گیاه دارویی منطقی تر از دود دادن پشکل هست!

و زاج هم به این علت داخل واژن نکنین چون به شدت واژن رو خشک و زخم میکنه؛ یه دکتر زنان عکس از داخل رحم یه خانم گذاشته بود تو اینستا که خانمه دو هفته متوالی زاج گذاشته بود شبا،

داخل واژنش بدجور ملتهب و زخمی شده بود🥺💔

شیاف ماریانا هم همینطور، اونم از زاج ساخته شده و به شدت خشک میکنه واژنو

خدایی بدون تجویز دکتر چرا این کارا رو میکنید عسل و زاج داخل واژن رحم حساس؟؟؟؟

عشقم اکثرا انجام دادن و خوب شدن٫دیگه چیکار کنم 😭

خیلیا انجام دادن راضی بودن منم مجبور شدم امتحان کنم تا عمل نرم😭

اشتباه نکن دکتر خوب برو اگر تهرانی یه دکتر عالی بهت معرفی کنم‌تا جایی که میشه سعی میکنه با دارو رفع کنه 

ففط تورو قران با جونت بازی نکن واژن خیلیییییی حساسه

♻️کارما♻️
پلیپ مگ برای دماغ نبود

گلم پولیپ بینی معده کبد روده رحم٫٫٫٫ همه جا میتونه داشته باشه٫پولیپ یه ضایعه گوشتیه از هر جایی ممکنه رشد کنه با توجه به شرایط جسمانی

عشقم اکثرا انجام دادن و خوب شدن٫دیگه چیکار کنم 😭

هر کاری کسی کرد شما هم باید انجام بدی؟؟؟ مگه بدن شما با بدن بقیه یکی هست حالا یکی شانسی مشکلش رفع شده شما هم باید انجام بدی رحم جای حساس بدن هست هر چیزی رو واردش میکنی زاج سرطان‌زا هست یه سرچ ساده کن متوجه میشی حالا خوددانی اگه واسه بچه هست من خودم چهارسال منتظر بودم ولی این کار ها رو هم نکردم خودتو بدتر آسیب میزنی حالا از من گفتن پس دکتر واسه چی هست چجور اعتماد میکنی به مجازی؟؟؟

🌈 متاهل و پایبند به زندگی مشترک💍درخواست دوستی آقایون⛔️

2810