2777
2789

شوهرم گستاخ بی صفت دروغگو نمک نشناس نامهربون سنگ دل

رقیقا دخترمم شده عین اون شوهرم۱۲شب میاد خونه دخترم نمخابه تا باباش بیاد۵سالشه تا۲شب بیدار نگه میداره بچرو منو فقط حرص میده صبم زود میره دخترم نمیبینتش.بچم اول اینجوری نبود رفتاراش الان شده عین این کثافت زبون درازو لجبازو نامهربون نسبت ب همه سنگ دل شده چکارکنم تروخرا راهی بگیدباباشم خیلی بیشتر از من دوسدا ه

باهاش دوست باش. بهش پرخاشگری نکن. بدگویی پدرشو نکن پیشش. بایاش لجبازی نکن

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

بچه ها اون چیزی نمیشن که ما میخواییم اون چیزی میشن که ما هستیم اون باباشه چه بخوایی چه نخوایی ازش الگو میگیره عزیزم

کاش پشت این باغ تبر خورده درختی باشد کاش در این خانه سرما زده رختی باشد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
باهاش دوست باش. بهش پرخاشگری نکن. بدگویی پدرشو نکن پیشش. بایاش لجبازی نکن

همش حرف میزنم میگم بزرگشدی باهمه دوسشو مهربون باش تاببرمت مهد بابچها بازی کنی میگه غلط میکنن اشغالت 

همش حرف زشت مسزنه خیلیم تنبیه کردم درس نمیشه

ببین به چی علاقه داره براش تهیه کن بیشتر باهاش وقت بزار بزار طرف تو کشیده شه هنوز که بچست

بخدا من خمچی میخرم خوراک لباس اسبابازی .همش میگم مامان هس ترو میبره حموم دسشوی میخابونه شعر یاد میده پارک میبره 

بازم فقط طرف باباش منو حساب نمونه اون امدنی

همش حرف میزنم میگم بزرگشدی باهمه دوسشو مهربون باش تاببرمت مهد بابچها بازی کنی میگه غلط میکنن اشغالت ...

پول داری؟ دوره فرزند پروری درنا شریفی رو شرکت کن. کاملا به درد الان تو میخوره

پدر مادر حرفه ای

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
همش حرف میزنم میگم بزرگشدی باهمه دوسشو مهربون باش تاببرمت مهد بابچها بازی کنی میگه غلط میکنن اشغالت ...

ببین ی جای کارت میلنھه. یا زیاد نصیحت میکنی یا کل کل میکنی. یا بدی هاشو تو روش میزنی... ی کاری میکنی ک تا این حد بهات بد شده

حرف زشت میزنه باهمه لجبازی و دعوا سنگ دله

بهش خیلی محبت کن در برابر پرخاشگری و حرف زشتش فقط سکوت کن وخودت را بزن به اون راه سر خودت را گرم کارها خونه کن انگار رفتار بدش را نمیبینی بششین رپ زمین باهاش هم قد شو دستشو بگیر بگیر و تو چشاش نگاه کن بگو وقتی خیلی بلند حرف بزنی من حرفات را متوجه نمیشم بایذ اروم صحبت کنی تا من متوجه بشم چی میخوای

ن ندارم چقد میخاد

من پارسال گرفتم یک و خورده ای

الان احتمالا 2-3 تومن باشه. هر یکی دوماه تخفیف میذاره تو اون دوره خریدم

2810