بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
درخواست دوستی قبول نمیکنم. اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن؛ من نظر شخصی خودمو توی تاپیک استارتر میگم برامم مهم نیست که نظر مخالف نظر من چیه ؛ وقت و حوصله ی جر و بحث هم ندارم.
دادن خیرات نیازی به مالیات زیاد ندارد و میتوانید با کارهای کوچک و محبتآمیز هم به جامعه و اطرافیان کمک کنید. اینجا چند روش غیرمالی برای خیرات هست:
### **1. وقت و انرژی خود را اختصاص دهید:** - **کمک به نیازمندان**: در جمعآوری کمکها یا توزیع آنها مشارکت کنید. - **داوطلبی**: در سازمانهای خیریه یا حتی در رویدادهای محلی به عنوان داوطلب فعالیت کنید.
### **2. آموزش و انتقال دانش:** - **تدریس رایگان**: به کودکان یا دانشجویان کمک کنید با آموزش دادن دروس یا مهارتهای خاص. - **مشارکت در کارگاهها و سمینارها**: دانستههای خود را به اشتراک بگذارید و به دیگران کمک کنید.
### **3. مهربانی و رفتار خوب:** - **لبخند و مهربانی**: یک لبخند ساده یا یک کلمه محبتآمیز میتواند روز کسی را روشن کند. - **گوش دادن و حمایت عاطفی**: به مشکلات و دغدغههای دیگران گوش دهید و حمایت کنید.
### **4. حفظ محیط زیست:** - **پاکسازی محیط**: در جمعآوری زبالهها و تمیز نگهداشتن محیط زیست شرکت کنید. - **کاشت درختان**: در برنامههای کاشت درخت و حفظ منابع طبیعی مشارکت کنید.
### **5. اشتراک گذاری منابع:** - **کتابها و وسایل آموزشی**: کتابها یا وسایلی که دیگر استفاده نمیکنید را به نیازمندان بدهید. - **وسایل اضافی خانه**: وسایل خانگی یا لباسهایی که دیگر نیاز ندارید را به دیگران بدهید.
این اقدامات ساده میتواند تغییر بزرگی در زندگی افراد و جامعه ایجاد کند. همه میتوانیم به نوعی خیرات بدهیم، حتی اگر مالی نباشد. 💖