2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته حوصله دارین تعریف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 41 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلیل اضطرابت چی بود میشه بگی عزیزم؟! چرا بستری شدی چیشد که به این مرز رسیدی

نمیدونم ببین اولا دبیرستانی که بودم استارتش زده شد با زوزه گرفتن،رفتم دانشگاه یادمه ماه رمضون اول مهر بود اونقدر استفراغ کردم و تهوع امونم برید دیگه به کل روزه گرفتن کنسل کردم ،بعدش دیگه با کوچکترین هیجان و استرسی که داشتم بیشتر میشد،مثلا میخواستم برم دانشگاه اونجور میشدم خواستگار میومد اونجوری میشدم،از پسری خوشم میومد اونجوری میشدم تا اینکه سال آخر دانشگاه از پسری خوشم اومد اونم از من برا دوستش خواستگاری کرد،دسگه حالم بد شد و خوب نشدم تا اینکه چکاپ کامل شدم و دکتر برام کلی دارو نوشت به مرور خوب شدم داروها رو هم به مرور کامل قطع کردم گاهی موقع اضطراب یکی میخو ردم موقع بارداری استرس گرفتم تشدید شد تا ۳ماه روزمین افتادم عین معتادای تازه ترک میکنن بعدش کلا خوب شدم تا امروز که۳۹سالمه یعنی حتی یه بارم اونجور نشدم

نمیدونم ببین اولا دبیرستانی که بودم استارتش زده شد با زوزه گرفتن،رفتم دانشگاه یادمه ماه رمضون اول مه ...

وای عزیزم 🥺🥺خداروشکر خوب شدی الان ولی چقدر سخت شاید روحیت خیلی لطیف بوده که تا ی حرص عصبی بهت وارد می‌شده اینجوری رو جسمت تاثیر میزاشتت

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
2805
وای عزیزم 🥺🥺خداروشکر خوب شدی الان ولی چقدر سخت شاید روحیت خیلی لطیف بوده که تا ی حرص عصبی بهت وارد ...

اره خیلی حساسم خدا روشکر خدا شوهرم سر راهم قرار داد خیلی خوبه ولی من مادر بد اخلاق و عصبی هستم میترسم دوباره ارام بخش بخورم وابسته بشم

اره خیلی حساسم خدا روشکر خدا شوهرم سر راهم قرار داد خیلی خوبه ولی من مادر بد اخلاق و عصبی هستم میترس ...

ن ن ن سعی کن خودتو کنترل کنی آروم باشی هیچ چیز نهم تر از آرامش درونت نیست هوای خودتو داشته باش بانو 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
ن ن ن سعی کن خودتو کنترل کنی آروم باشی هیچ چیز نهم تر از آرامش درونت نیست هوای خودتو داشته باش بانو

ممنونم عزیزم نیاز داشتم با یکی حرف بزنم و حرفامو بگم یه جورایی سبک شدم دعا کن بتونم مادر خوبی بشم امیدوارم شما هم عاقبت بخیر بشی که درد دلم گوش دادی

ممنونم عزیزم نیاز داشتم با یکی حرف بزنم و حرفامو بگم یه جورایی سبک شدم دعا کن بتونم مادر خوبی بشم ام ...

عزیزمی انشالله همیشه حال دلت خوب باشه و روانت آروم باشه بتونی مامان مهربونی باشی :) توام واسه من دعا کن که ی سری فکر و خیالا نیاد تو ذهنم 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️