2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته حوصله دارین تعریف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 41 پست
جرش ندادی

نمیدونم چه عکس العملی نشون بدم آخه هدفش از گفتن این مطلب بعد این همه سال وقتی خودشم متاهله و دو بچه داره چیه!عوضی!همسر من کلی لراش کار کرده تو شغلش چجوری روش شده اینا رو گفته!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر آدما بیشعور شدن...توهم زده پسرخالت بیخیال میخواد دوباره تو رو به همون روز بندازه با این حرفاش ت ...

اره البته قوی نیستم بنظرم خدا کمک کرد سر بارداریم یه هویی هورمون های بدنم یه جوری استرسم از بین برد انگار معجزه بود بارداریم و پسرم معجزه بودن برای سلامتیم

نمیدونم چه عکس العملی نشون بدم آخه هدفش از گفتن این مطلب بعد این همه سال وقتی خودشم متاهله و دو بچه ...

بزن پاره ش کن 

آبروشو جلو زنش ببر 

بگو نمی‌دونستم اینقدر تو فکرم بودی که حال بدمو به خودت ربط دادی 

کلا یادم نمیومد همچین پسر خاله ای دارم الان گفتم همیچین گو.هی خوردی یادم اومد توهم پسر خالمی 

مرتیکه الدنگ

چقد بعضیا بیشر.فن

2805
اره البته قوی نیستم بنظرم خدا کمک کرد سر بارداریم یه هویی هورمون های بدنم یه جوری استرسم از بین برد ...

باز خداروشکر که بهتری الان

به فکر این حرفهای اطرافیانت هم نباش،،افسرده باشی یک طور پشتت حرف میزنن اوکی باشی افسردت میکنن

بزن پاره ش کن آبروشو جلو زنش ببر بگو نمی‌دونستم اینقدر تو فکرم بودی که حال بدمو به خودت ربط دادی کلا ...

جالبه اول من ازدواج کردم و اون بعد یه سال ازدواج کرد،از وقتیم زنش دیدم بهم بمحلی و بی احترامی میکنه و متلک میندازه!نگو شوهر آشغالش توهمش رو پیش زنشم گفته احتمال زیاد!از اون پسر خاله ی خرمم که این مطلب گفته هم شاکیم آخه چرا اون این حرف بعد این همه مدت گفته؟ 

شما وسواس فکری هم پیدا کردین؟یا فقط اضطراب بود؟

فقط اضزاب شدید در حذی که غذا نمیتونستم بخورم و استفراغ میکردم البته از ۴سال قبل شروع شده بود اوجش دیگه استفراغ و افتادن رو تخت بیمارستان شد

قوی باش و اهمیتی نده 

راجع بهش با آدمای اطرافت که میشناسنش صحبت نکن چون ممکنه بشنوه و خوشحال بشه 

مدیتیشن کن روزی دوبار و سعی کن وقتی فکرش اذیتت می‌کنه به خودت بگی ارزش ندارد بهش فکر کنم ..

جملات مثبت تکرار کن و یک کاری که بهش علاقه داری رو انجام بده 

ممنونم یعنی از حرفی که پشت سرم زده چیزی نگم به کسی؟نگم دروغ گفته؟

اول شنونده باید عاقل باشه کسی که دهن بین باشه به نظر من قابل اعتماد نیست 

اما اگر چیزی گفت که مشخص شد حرفی رو از کسی شنیده شما هم غیر مستقیم بدون اینکه اسم کسی رو بیاری از خودت دفاع کن ولی خودتو ناراحت نکن و توضیح زیادی هم نده فقط بگو که شما باور کردی؟

اگر اره که بگو میل خودتونه اما اگر نه دلیل بخواه که چرا این سوال رو پرسیده و در آخر خودت بحث رو خاتمه بده

2810