2777
2789
عنوان

از شدت استرس خوابم نمیبره

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 23 پست
کلی کتاب خوندم بهتر شم، سر زایمان‌های بقیه وایستادم، از بقیه پرسیدم ولی هی میگه تو از بقیه ضعیف تریخ ...

ببین این روزهای دانشگاه میگذره براخودت مطب نیزنی به ریش اون استاد هم میخندی کارتو به نحو احسن انجام بده گوشت بدهکار نباشه 

شما شاغلید تو‌ از ین رشته که از نظر من کار هرکس نیست تو اجتماع مگر خانمهای قوی باشن مثل شما اینکار ا ...

آها آره بعضیا الکی ایراد میگیرن شایدم فقط به قصد اذیت کردن و لج بودن با طرف

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین این روزهای دانشگاه میگذره براخودت مطب نیزنی به ریش اون استاد هم میخندی کارتو به نحو احسن انجام ...

درسته عزیزم میگذره ولی خیلی به سختی

خدا میدونه هفته پیش شبی صد بار مردمو زنده شدم 

از اینکه قراره باز هفته بعد تکرار شه نمیتونم بخوابم همش فکرو خیال دارم که دیگه باید چیکار کنم خوب خوب شم و آتو دستش ندم

2805
درسته عزیزم میگذره ولی خیلی به سختیخدا میدونه هفته پیش شبی صد بار مردمو زنده شدم از اینکه قراره باز ...

میفهممتت منم سرکارم از این حرکات دارم هر روز اسنرس دارم همه مثل هم هستیم 

انشاالله مشکلت حل میشهاستاد عقده ای داشتم میفهممتتازه خبرش ابرومم جلو همه برد یه بارمن ک به این دلیل ...

آره منم زیاد برام پیش اومده واقعا نمیتونیم کاری کنیم ،بهش بگیم چرا اینجوریه بیشتر لج میکنه و رفتارشم باهامون گندتر میشه 

کاش میشد اینقدر استرس نداشتیمآخه اینکه اسمش زندگی کردن نیست😭

چاره ای نیست بخدا سرکار من حالا مثل شکا با جون افراد  نیست من با اعداد نمبدونی چ وحشتناک به ادم سرهیچی حمله میکنن میگی مگه چکار کردم