2777
2789
عنوان

از شدت استرس خوابم نمیبره

150 بازدید | 23 پست

راستش من ترم ۷ مامایی هستم و خوب هفته پیش کارآموزی زایشگاه شیفت شب میرفتم که واقعا بهم خیلی.... سخت میگذشت ،با اینکه تمام تلاشمو میکنم که کارمو خوب انجام بدم و کلی سر زایمان‌های بقیه دوستام وایمیستم تا کارشونو ببینم و خوب یاد بگیرم ولی استاد سر زایمان هایی که من عاملشم همش ایراد میگیره و میگه تو از بقیه ضعیف تری

نمیدونم بخدا ،دوستامم ایراد هایی دارند ولی نمیدونم چرا اینقدر به من هشدار میده

خیلی نگرانم هفته بعد دوباره شیفت شب زایشگاهم خیلی میترسم نمیتونم بخوابم کابوس میبینم ،هر کار میکنم بازم میگه تو خیلی ایراد داری، لطفا کمکم کنید دیگه باید چیکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

کلی کتاب خوندم بهتر شم، سر زایمان‌های بقیه وایستادم، از بقیه پرسیدم ولی هی میگه تو از بقیه ضعیف تری

خیلی دلم میشکنه که بقیه اینقدر با خوش حالی میگن چند زایمان گرفتیم ولی من....

ببین نترس انقدر قوی بودی همچین رشته ای انتخاب کردی من خودم بشخصه اصلا نمیتونم نترس درست میشه وبعذا ...

خیلی قوی بودم با اینکه بقیه اینقدر منو بی انگیزه کردن ولی ادامه دادم و خطاهام کمتر شد ولی نمیخوام از بقیه کمتر باشم

اینه که دلمو میشکنه 

نمیدونم شاید اینطور باشه، هفته قبلم مثل جهنم بود ولی باز قراره از شنبه بعد شروع شهخیلی حالم بده از خ ...

ای بابا🙁سخته که اینطوری

ببین اگه حرفاش منطقیه گوش کن سعی کن آتو دستش ندی که بخواد گیر بده بهت ، اگه اینطور نیست و الکی گیر میده اهمیت نده ، میگذره خودتو اذیت نکن

خدا به دلت صبر و آرامش بده

خب چرا اینو بهت میگه؟به بقیه دوستات ایراد نمیگیره؟

من سر زایمان های اونا هستم و دقیقا سعی میکنم کارای اونارو انجام بدم و همونکارم میکنم ولی نمیدونم چرا اشتباه از منه با اینکه از بقیه یاد میگیرم

خیلی قوی بودم با اینکه بقیه اینقدر منو بی انگیزه کردن ولی ادامه دادم و خطاهام کمتر شد ولی نمیخوام از ...

شما شاغلید تو‌ از ین رشته که از نظر من کار هرکس نیست تو اجتماع مگر خانمهای قوی باشن مثل شما اینکار انجام بدن از این نظر واقعا حقیقتو میگم بخودتون افتخار کنید بعد اینکه کتر هی اینجوریه من ۸ودم شاغلم ۱۰۰ درصد کار انجام میدم ایراد میگرن ناراحت نبلش 

2810