2777
2789
عنوان

لطفا اگر حس ششمی خوبی دارین بیاین منم تک نیت میگیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 52 پست
ببین برادرم خونه رو به اسم زنش زنه الان بخاطر خیانت زنش دارن طلاق میگیرن رای اول دادگاه برای خونه به ...

باز پیروز میشه 

اتفاق برای برادرتون ازدواج یا رابطه ی  جدید افتاده بود  

من نمیدونستم برادرتون هستش ترسیدم شوهرتون باشه یا پارتنر گفتم نگم دعوا شه😂😂😂😂

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درست بود تقریبا به نظرت دندون پزشکی یا پزشکی قبول میشم کنکور ۴۰۴ دولتی ؟بعد کی و با چطور آدمی ازدواج ...

حسم گفت نه ولی نا امید نشو لطفا برگه برندت زمانیه که صدتو بذاری ازدواجو نمیدونم

2805
باز پیروز میشه اتفاق برای برادرتون ازدواج یا رابطه ی جدید افتاده بود من نمیدونستم برادرتون هستش تر ...

فدات شم ممنون الهی به حق دلشکسته زهرا با گرفتن حاجتت شاد بشی

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.
فدات شم ممنون الهی به حق دلشکسته زهرا با گرفتن حاجتت شاد بشی

قربونت برم من براتون دعا میکنم  دایی منم موقعیتی شبیه برادر شما براش پیش اومده خیلی سخته   خدا کمک همه بکنه

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
قربونت برم من براتون دعا میکنم دایی منم موقعیتی شبیه برادر شما براش پیش اومده خیلی سخته خدا کمک ه ...

برای حل مشکلش کوثر خوندم

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.
تا اخر امسال ازدواج دارم یا نه؟

عزیزم کارت احتمال براتون اومد ۵۰ ۵۰ هستش 

ولی یه رابطه داخل زندگیتون دیده میشه یا مال الان بوده یا گذشته یا آینده   و اینکه یه شکست داره زندگیتون ولی در عوضش بعدش موفقیت های زیادی پیش رو دارین 

انگار یکم بدبین و کله شق هستین 

یه سری اتهامات دروغ همم به یکی از اطرافیانتون وارد میشه 

اجازه هستش برای نیت خودم هم بگم بگیری به نظرت خیلی پررو هستم🙈نه بخدا دردم زیاده

نه بابا اینطوری نفرمایین نیت کنید من میگیرم 

2810