2777
2789
دکتر پوست رفتم بهم گفت جهت اطمینان یه دکتر غدد هم برو چون ممکنه تنبلی وجود داشته باشه یا مشکل هورمون ...

انشالله که چیزی نیست حالا تا بخوای بری یه شامپو سریتا بخر ۱۳۰ قیمتش خیلی خوبه من میزنم 

ولی حتما پیگیر علت باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اهان یعنی میخوردین ؟؟ شما مشکلتون چی بود تو ریزش مو

آره میخوردم. من ریزش نداشتم میخاستم موهام سیاهه. خیلی سیاه سیاه بشه و اصلا سفید نشه برا پیشگیری میخوردم حلا موهامو پرپشت و ضخیم کرد. 1 سال میخاستم انجام بدم نتونستم

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

عزیزم منم میخوام برم بگیرم الان یک ماهه میزنی تاثیری ندیدی یعنیفقط تونیک شامپووسرم سیرسیاه شوچی؟

عزیزم من چربی موهام به شدت زیاد بود بیشتر ریزشم هم از چربی بود .. الان چربی سرم رو کم کرده .. چربی سر رو کنترل میکنه ریزشمم یکمی کم کرده 

عزیزم من چربی موهام به شدت زیاد بود بیشتر ریزشم هم از چربی بود .. الان چربی سرم رو کم کرده .. چربی س ...

من میخوام برم بگیرم یک جاهست همین محصولات میده ولی مشاوره هم میده که بایدچه چیزای استفاده کنم وبگیرم ازمحصولاتشون 

میگه تودوسه هفته اول متوجه کم شدن ریزش میشی خانومه میگفت

وگفت مزاج شناسی وایناهم داریم واگه تنبلی داشته باشی رفع میکنیم

شماریزشتون بعدحموم زیاده یاکلا زیاده

من انگارریشه موهام سست وضعیف 

یک توماربراتون نوشتم🤣

من میخوام برم بگیرم یک جاهست همین محصولات میده ولی مشاوره هم میده که بایدچه چیزای استفاده کنم وبگیرم ...

عیبی نداره عزیزم من بعد حموم زیاده فرقی میکنه که کی ریزش باشه؟؟ بعد گلم من الان ریزشم کم فقط حجم موهام کم شده 

بعد عزیزم میدونی من چهار سال تموم الگوی خواب بد داشتم

تا چهار پنج صبح بیدار میموندم یعنی امکان داره تأثیر اون باشه؟

عیبی نداره عزیزم من بعد حموم زیاده فرقی میکنه که کی ریزش باشه؟؟ بعد گلم من الان ریزشم کم فقط حجم موه ...

اره ریزش مو به هرچیزی بستگی داره هورمونی کم خونی کم خوابی و....

الان نظرتون برای این تونیک چیه بگیرم یانه 

شماچ چیزهاییشوگرفتین فقط تونیک

بعدمرتب استفاده کردین؟ 

تاثییردیدین یانه؟