2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه از دید مردم نسبت به فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 2291 بازدید | 159 پست
معلم ها رو میشه حق داد ولی کادر درمان با اون اخلاق های خوبشون اصلااااا 😁😁

حقوق چندرغاز با اینهمه مریض طلبکار انتظار دارید از گل نازکتر بشنوید مردم باید کنار کادر درمان باشن از دولت بخوان که نیرو بیشتر بگیره کنکور رو آسونتر کنه که خدمات بهتری بهتون بدن مه اینکه شما هم طلبکار باشید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
دقیقا منم کل دوستام خونوادشون فرهنگیه وضعشون توپه

مامان عروس خودمونم معلمه

کلا فامیلامون اکثرا معلم هستن

والا بخدا قسم میخورم خالم ما بچه بودیم دخترش ابتدایی بود میگفت من پول جهاز دخترمو از الان کنار گذاستم و بما پز میداد

بعد ازونطرف مینالید که نداره

من اگه پزشک بودم ازدواج نمیکردمخوشبحالتپزشکی؟

منم این حرفهارو میزدم تا قبلش 

به محض ورودم یه سری اتفاق افتاد 

همه اطرافیانم ازدواج کردن خیانت دوستام  

من روز به روز تنها شدم تا حدی که الان دوست صمیمیم ندارم میدونی از تنهایی از فشار درسی میخوام سرمو بزنم به یه جا 

همه بهم میگن زندگی و شوهر مهم تره از درست   

همین امشب داشتم میگفتم کاش از سرم میافتادو برای پزشکی نمیخوندم 

جوری میخوام فریاد بزنم 

تو ۱۹ سالگی پیر شدم تو سال دومش  دیسک گردن و کمر و مشکل زانو گرفتم 

عزیزم تعداد کمی از آدمها هستن می‌تونن خودشون رو جای دیگران بگذارن و درکش کنن بقیه باید حتما تجربه کنن .. 

البته تحمل آدمها هم متفاوته من هم تجربه‌ی شاغل بودن دارم هم خانه‌داری .. به نظرم دوتاش همزمان زن رو فرسوده می‌کنه حتما باید کمک داشته باشیم ، معلمی هم سختی های خودش رو داره و شاید حقوقش کافی نباشه ..البته سعی کن روزهای تعطیل آخر هفته و تابستون استراحت و تفریح داشته باشی که ریکاوری بشی ، در هرحال هر جایگاهی چه خانه‌داری چه پزشکی و ... مزایا و کاستی‌های خودش رو داره و این ما هستیم که انتخاب می‌کنیم از کدوم محروم و از کدوم برخوردار باشیم . 

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
حقوق چندرغاز با اینهمه مریض طلبکار انتظار دارید از گل نازکتر بشنوید مردم باید کنار کادر درمان باشن ا ...

مردم طلبکار نیستن فقط انتظار دارن وقتی در بدترین شرایط به اونا مراجعه می‌کنند کمی فقط کمی رفتار انسانی داشته باشند. متاسفانه پزشکا فقط به فکر پول هستن و پرستارا هم عصبی و بد اخلاق

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

خواهرشوهرمن دبیره،  همسرشم دبیر بازنشسته شده امسال   ..  

ماشالله وضع مالیشون توپ،  بریز و بپاش هم ماشاله خوب دارن و لاکچری زندگی میکنن.. 

دخترشون و هم فرستادن برای معلمی بخونه 

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥
اونم با اون قوانین مسخره حجاب و گزینش

اتفاقا تنها چیزی که تو گزینش بهش توجه نمیشه،معلم با کاشت ناخن میاد به بچه ها درس میده،هرچی به خواهرزادم میگفتیم بابا این مانع غسل ووضوعه میگفت چون معلممون داره خودش بعدشم گفته اشکال نداره قبول نمیکنه،قبول کنین شاگردا از معلما الگو برداری میکنن در حدی که حرف دین رو قبول تدارن اما معلمو قبول دارن

اتفاقا تنها چیزی که تو گزینش بهش توجه نمیشه،معلم با کاشت ناخن میاد به بچه ها درس میده،هرچی به خواهرز ...

آره من دانش آموز چون من چادر میپوشم پوشید😂حالا من بخلطر اجبار دانشگاه پوشیدم 😶

مگه چیه اینا؟اینا که مال قشر معمولیهحق معلم بیشتر از ایناست

ببین هر قشری نظرش اینه حقش بیشتر از این هاست

پرستارا میگن حق مون خیلی بیشتر از این چیزی هست که میدن، کارمند میگه حقم بیشتره،نظامی میگه بیشتره و .....

نمیشع بودجه کل کشور رو فقط به حقوق بگیران دولت بدن که

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
2810