2777
2789

من تازه زایمان کردم اون روز داشتم بچمو شیر میدادم کلی نفرینشون کردم ب خدا واگذارشون کردم بچم دنیا اومد خونواده شوهرم نیومدن دیدنش حتی پدرشوهر مادرشوهرم با وجود اینکه من کاریشون نکردم نمیدونین چقدر دلم گرفت به حال خودم با مامانم تک و تنها بودیم هیچکس دورم نبود هیچ کس دیدنم نیومد دارم افسردگی میگیرم 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

به در‌ک که کسی نیومده 

حرص نخور شیرت زهر میشه واسه بچه طفل معصومت

درخواست دوستی قبول نمیکنم. اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن؛ من نظر شخصی خودمو توی تاپیک استارتر میگم برامم مهم نیست که نظر مخالف نظر من چیه ؛ وقت و حوصله ی جر و بحث هم ندارم.
میان جز اینکه فضولی کنن وامر و نهی بهت بکنن واعصابتو خرد کنن بیشترنیس

دقیقا

اینا چشونه قدر عافیت رو نمی‌دونم

حالا من باید دست به دامن خدا بشم شر اینارو از زندگیم کم کنه

آخه مادرشوهر فضول میخوای چیکااااار

شاید خواستن موقع یکم روبراه بشید بعد

نه اگر میخواستن بیان حداقل تو بیمارستان میومدن دیگ برام اهمیتی نداره اما گاهی اوغات رو اعصابمه چون هنوز تازست

به در‌ک که کسی نیومده حرص نخور شیرت زهر میشه واسه بچه طفل معصومت

میدونی از آدم هزار و یک توقع دارن بعد خودشون هیچ غلطی نمیکنن بعدم چجوری دلشون میاد نیان نوه شونو ببینن سر بچه قبلیمم همینکارو کردن

ول کن بابا چرا خودتو ناراحت میکنی،نیان به جهنم،مال منم بعد سه ماه اومدن دیدن پسرم ،بدون هیچ دعوا و ج ...

خب برا چی بعد از سه ماه اومدن؟راشون دادی؟منکه میگم اگر قرار باشه بعداً بیان راشون نمیدم آخه فقط برای شیرین کاری بچه میخوان بیان ک از آب و گل در اومده والا غریبه بهتر از اینجوری اقوامه 😢

میان جز اینکه فضولی کنن وامر و نهی بهت بکنن واعصابتو خرد کنن بیشترنیس

ارع واقعا درسته اما بجاش این چند روز با مامانم خدارو شکر راحت بودیم اگر همش مهمون در رفت و آمد بود مامانم اذیت میشد همش بشوره و بسابه خودمو با این چیزا گول میزنم 😕

2810