2777
2789
عنوان

یه پسر همه چی تموم ازم خوشش میومد ولی😫

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 45 پست

عزیز نظر و تصمیم خودمه من باشم با همچین ادمایی ازدواج نمی کنم فارغ از اینکه بحث ایدز و بیماری هست

طرف دوراشو زده با همه بوده تنوع طلب شده بعد این ادم هر روز بهش شک میکنی نکنه یک روز بهم خیانت کنه دنیا زهرمار ادم میشه 

بعد محتمل ترین ادم هم هستن برای خیانت هیچ تضمینی نیست خسته بشه ازت یا زده بشه بعد چیکار میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گول نخوری ها به هیچ وجه باهاش دوست نشو اگه دوست داره باید با خانوادش رسما بیاد خواستگاری منم ۲۵ سالم ...

آره منم همین و میگم پایه عقیدمم سخت وایسادم بهشم گفتم من ریسک نمیکنم

2805
آره منم همین و میگم پایه عقیدمم سخت وایسادم بهشم گفتم من ریسک نمیکنم

افرین دمت گرم مطمئن باش نتیجه میگیری 

این پسره هم البته خوب نیست خودش هر غلطی دلش خواسته کرده موقع ازدواج دختر افتاب مهتاب ندیده میخواد رو بهش نده بره یکی مثل خودشو بگیره خلایق هر چه لایق

یعنی ممکنه حسم جدی شه یا نه؟

نه جدی نميشه 

دریچه‌ های عقلت بازتر میشه

دستِ مرا بگیر و به پا خیز‌‌...دیوانه‌وار تاکه برقصیم..‌.با این درخت شادِ اقاقی،در روشنای زمزمِ گلهاش،رقصی چنان میانه‌ی میدان...           رها ز نقص...                                                 تا چشمِ آسمان و زمين و زمانیان                      نتواند در این میانه‌ باز شناسد رقصنده را ز رقص...
آفرین بهترین کار رو کردی پسر لاشی باید بره با یکی شبیه خودش ...چه بیشعور و بی ادب دختر دست نخورده . ...

آره دقیقا منم همین و بهش گفتم 

گفتم تویی که همه کاری کردی نمیتونی بگی دختر دست نخورده میخوام که اگه واقعا دنبال همچین دختری باشی باید خودتم هیچ کاری نکنی دست به دختر مردم نزنی

آره دقیقا منم همین و بهش گفتم گفتم تویی که همه کاری کردی نمیتونی بگی دختر دست نخورده میخوام که اگه و ...

بلاکش کن بی شرف آشغالو‌

اعصابم خورد شد ...

دختر گول نخوری هاااا

تو هم میتونستی بری از این کثافتکاریا‌ کنی وقتی نکردی حقته با پسری مثل خودت ازدواج کنی 

عزیز نظر و تصمیم خودمه من باشم با همچین ادمایی ازدواج نمی کنم فارغ از اینکه بحث ایدز و بیماری هستطرف ...

آره موافقم🥲حالا من چون بی تجربه‌م گفتم درمیون بذارم که راهنماییم کنین🥲دمتون گرم

بلاکش کن بی شرف آشغالو‌اعصابم خورد شد ...دختر گول نخوری هااااتو هم میتونستی بری از این کثافتکاریا‌ ک ...

باشه دیگه تمومه میخواستم بدونم حرفم درست بوده یا نه🥲بعد میدونی چی منو به شک انداخت میگفت همه پسرا اینجورین دنبال پسر خوب نگرد گفتم نکنه واقعا اینجوری باشه

افرین دمت گرم مطمئن باش نتیجه میگیری این پسره هم البته خوب نیست خودش هر غلطی دلش خواسته کرده موقع از ...

میدونم به دردم نمیخوره ولی واقعا نمیدونم چرا انقد درگیر شدم و احتمالا بخاطر تجربه اولم باشه که باهاش صحبت کردم

2810