2777
2789

چند وقت پیش با یه پسر موفرفری قد بلند پرستار آشنا شدم بعد یه مدت باهم حرف زدیم در حد آشنایی

اون قبلا رابطه و اینا داشته حتی از اون کاراهم کرده بود😕

ولی من تا الان با هیچکی وارد رابطه نشدم بعد با زبون بی زبونی بهش گفتم که من از اینجور آدما خوشم نمیاد..اون میگفت من آخرش میگیرمت دختر دست نخورده الان کم هست

یه سری که بحثمون جدی شد گفتم هر آدمی درنهایت با یکی مثل خودش ازدواج میکنه تویی که همه کار کردی دنبال دختر خوب نگرد

بعد دیگه هیچی از اون روز ببعد هیچ حرفی نزدیم دیگه ولی هرسری عکسم و استوری میکردم لایک میکرد خلاصههه من پیجم و فعلا دی اکتیو زدم و هیچ خبری از هم نداریم

الان نمیدونم چه مرگمه انقد بهش فکر میکنم حتی شبا خوابشم میبینم😐😂

به نظرتون چرا؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

کار خوب رو شما کردی 

این حس ها طبیعی هست و نیازمند زمان

دستِ مرا بگیر و به پا خیز‌‌...دیوانه‌وار تاکه برقصیم..‌.با این درخت شادِ اقاقی،در روشنای زمزمِ گلهاش،رقصی چنان میانه‌ی میدان...           رها ز نقص...                                                 تا چشمِ آسمان و زمين و زمانیان                      نتواند در این میانه‌ باز شناسد رقصنده را ز رقص...

آفرین بهترین کار رو  کردی 

پسر لاشی باید بره با یکی شبیه خودش ...

چه بیشعور و بی ادب دختر دست نخورده ...

میگفتی برو بمیر آشغال هرزه ...

کثافتکاری هاشون رو میکنن بعد با پررویی دست رو دختر خوب و سالم میزارن ...

خدا تو قرآن میگه دختران پاک برای پسران پاک ...

گول نخوری ها به هیچ وجه باهاش دوست نشو اگه دوست داره باید با خانوادش رسما بیاد خواستگاری 

منم ۲۵ سالمه و تا به حال با هیچ پسری دوست نبودم و نمیشم و میگم فقط باید رسما بیاد خواستگاری خودشو ثابت کنه

2810