2777
2789

دیشب فهمیدم

وقتی من نیستم کلیپ مستهجن می بینه پس حتما وقتی من نیستم چقدر چش چرونی و اصلا شاید کارای دیگه هم بکنه نه؟

رو سر شوهرم قسم میخوردم

خیلی چشم پاکه مومنه 

وای خدا یعنی اینهمه بدن و قسمت خصوصی زنارو نگاه میکرده و حتما موقع رابطه منو مقایسه میکرده نه؟

حتما همین وقتایی ک حدس میزدم انگار تو رابطه تو فکر من نیست درست حدس میزدم انگار تو خیال خودش بود

یکارایی میکرد جدیدا که قشنگ مشخص بود این ادم یچیزی دیده منه خر گفتم حتما خودش یاد گرفته ولی حدس میزدم اما هیچوقت نرم تو سابقه اصلی گوگلش همیشه همون قسمتی ک دم دست هستو نگاه میکردم ک اونم پاک میکرده  من حتی فکرمیکردم این همین پاک کردنم بلد نیست میگفتم نگاه چقد ساده و پاکه😔

از دیشب دوبار اومده بغلم کرده همش فکرمیکنم داره ب زنای فیلم فکرمیکنه فکر اینکه اونجای اونهمه زن رو دیده دیوونم میکنه😔

چیکار کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقد ناراحت کننده حق داری ...برا منم پیش اومده اینطور دلم بشکنه

منکه دیگه اعتمادمو بهش از دست دادم

لذت میبردم میرفتم بغلش میگفتم خداروشکر پاکه حالم ازش بهم میخوره

2805
یا یه سوال اگ شوهرمو فیلم مستهجن ببینه مگه گناه یا خیانت

گناه ک هست 

خیانتم هست چون داره خصوصی ترین جای زنای دیگرو نگاه میکنه و با فکر اونا با زنش رابطه برقرار میکنه

عزیزم دیشب هم گفتم حساس نباش احتمالا انقد دیده براش طبیعی شده کلا بعدشم هیچ فیلمی نمیتونه جای تورو ب ...

نباید طبیعی میشد اخه اون زن داره😔

وقتی من تو فکرش نیستم یعنی جاشونو گرفتم دیگه 

نمیتونم از حالاتش واضح بگم برات وگرنه شاید توام بمن حق بدی

گناه ک هست خیانتم هست چون داره خصوصی ترین جای زنای دیگرو نگاه میکنه و با فکر اونا با زنش رابطه برقرا ...

اهم ولی گلم سعی کن حواستون رو پرت کنی از این چیزا نگاه کردن فیلم صد از چت کردن زن صیغه ای بهتره

عزیزم حالا از روی یه فیلم تصورت نسبت به شوهرت عوض نشه 

هیچ کسی رو نباید پاک ترین دید 🫠 چشم چرونی یه معنی دیگه داره 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
کاش این سایت هارو به کل مسدود میکردن که با هیچ فی.لتر شکنی باز نشه

خدا لعنتشون کنه ف ی لتر شکنارو اوردن تو گوشیای مردم ما قبل این فی لترینگ هیچکدوم نداشتیم تو‌گوشیمون

2810