2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو همون موقع از همسرت جدا شدی

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

2805

قبول دارم اسی 

هرچیزی کارما داره 

من سر یک اتفاق و سو تفاهم از یک نفر کمک خواستم 

اگر اون لحظه کمکم میکرد بدترین بلا ها سرم نمیومد 

نمیتونم بگم جریان چی بود و چی سرم اومد

اما همون لحظه صدای شکستن قلبم شنیدم 

ضربه خیلی خیلی خیلی بدی خوردم 

بعدش مشخص داد من بی گناه بودم 

و شرمنده ها پشت هم صف کشیدن 

اما من هیچ وقت اون کسی که می‌تونست چرخه نابودیم قطع کنه نبخشیدم 

و دو ماه بعدش ضربه بدی خورد که تا آخر عمر اون آدم سابق نمیشه

اولش گفتم کار خدا بود اما بعدش گفتم انشاالله مشکلش حل بشه 

. خود کرده را تدبیر نیست

اینا همش فیلم هست دو بار خیانت کرد دوسال تمام با زنه بود 

اگه پشیمون بود همون بار اول ادامه نمی‌داد 

الان موندم بخاطر اینکه باید بین بد و بدتر انتخاب میکردم 

نمیگم مجبور شدم انتخاب کردم بمونم که شرایطم بد‌تر از این نشه 

من پدرم پولداره میگه جدا شو اما جدا شم باید بشینم تو خونش بیرون نرم چون سنتی ان موهام بیرون نباشه 

ارایش نکنم دوستامو نبینم درس نخونم 

اما الان سفرمو میرم ارایش میکنم درس میخونم هرجا بخوام برم هرکاری آزادم اونام حرفی‌ بزنن شوهرم میگه زن منه ب شما چ

اسفند ماهی هستم با افتخار 
چطور مدرک جمع کردی از خیانتش ..

دوسال تمام میدونستم با همن کاری نمیتونستم بکنم تا ی روز اول محرم بود شب اولش با شوهرم بحثم شد کلی بد و بیراه بهم گفت شکاکی دیونه ای روانی هستی تهمت میزنی خودش گفت اگه خیانت کارم امام حسین بزنه من رو خوابید 

منم اومدم از اتاق بیرون کلی گریه کردم گفتم خدا تکلیفم رو روشن کن 

داخل بازار بودم با گوشی خودم دیدم زده مای ایرانسل برنامه ریز مکالمات دانلود کردم ریختم رو گوشی شوهرم لو رفت همون شب 

قبول دارم اسی هرچیزی کارما داره من سر یک اتفاق و سو تفاهم از یک نفر کمک خواستم اگر اون لحظه کمکم میک ...

دقیقا مادر شوهرم حداقل میتونست پسرش رو نصیحت کنه ن بگه فلانی زن مهربونیه 

میتونست جلو من بهش نگه خواهر میدونست من خونش بودم دعوت نکنه اما کرد 

ن

پس چطور این همه سال مادرشوهرتو ندیدی و ازش بی خبر بودی

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

2810