2777
2789
عنوان

بخاطر پسر عموم تصمیم گرفتم تو مهمونیا دیگه شرکت نکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1433 بازدید | 59 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا یه جور میگن چه قانون مسخره ای انگار تصویبش کردیم همه از روی زور و اجبار میان و معذورن

زندگی اون به تو ربطی نداره  وقتی پدر دختر حقارت وخفت رو پذیرفته  بذار اونقدر نگاه کنه تا چشش در بیاد

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
وای خیلی نگاه میکنه اینقد بدم میاد کسی کلیک کنه روی من

میفهمم جایی بشین که کمتر چشم تو چشم بشین

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋
2805

شاید هنوز فکر می کنه میتونه امید داشته باشه عاشقش بشی

منم پسر عموم دوستم داشت ولی نذاشتم به خاستگاری و ... برسه قبل از همه چی خیلی مستقیم گفتم دوستش ندارم

اونم درحال حاضر دشمن خونی شده باهامون😂

خب تاکی میخوای نری؟ نری هم پچ پچا شروع میشه بنظرم برو عادی باش بزار انقد نگاه کنه خسته شه

نه از فامیلامون کسی نمیدونه اومده خاستگاری‌.

من از تمام جزییات خبردارم چون عموم رابطش با بابام خیلی خوبه تعریف میکنه ولی اینم دیگه شورشو در میاره امشب منتظر بود من باهاش خداحافظی کنم منم یه جوری با جمعیت اومدم بیرون که خداحافظی نکنم😂

تا آخر عمر ک نمیتونی خودتو قایم کنیبهش بگو منو دید نزن خوشم نمیاااد

اصلا باهاش تاحالا حرف نزدم و نمیزنم ولی دلم میخاد بهش بگم دیگه نامزد داری دل بده به زندگی خودت

زندگی اون به تو ربطی نداره وقتی پدر دختر حقارت وخفت رو پذیرفته بذار اونقدر نگاه کنه تا چشش در بیاد

خب من فکرمیکنم وقتی نگاه به من میکنه یعنی یه جای کار میلنگه پس چجوری میخاد با دختره تشکیل زندگی بده

میفهمم جایی بشین که کمتر چشم تو چشم بشین

فکرکردی به نشستنه؟الکی میاد صدبار به هر بهونه ای رد میشه که دیدشو بزنه😂😂 اصلا تعجب میکنم از این کاراش چون اصصصصلا اینجور پسری نبود مثل ایناییه که تازه منو دیده

2810