2777
2789
عنوان

بخاطر پسر عموم تصمیم گرفتم تو مهمونیا دیگه شرکت نکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1433 بازدید | 59 پست

حالام تو این مهمونیای دوره ای که میریم دختره نیست هیچوقت,ولی از وقتی من میرم اینقد نگاه میکنه که واقعا معذب میشم یعنی هربار نگاه کنم میبینم داره نگام میکنه بعد میترسم فامیلا هم متوجه شده باشن مثلا امشب خونه عمم بودیم بعد من دیرتر از همه رفتم زنا جدا نشسته بودن مردا تو پذیرایی بودن این همینکه دید من اومدم اومد یه جوری تو پذیرایی نشست که به من دید داشته باشه منم اینقدر معذب شدم الکی جامو عوض کردم خب خستم کرده چیکار کنم اینقد نگاه نکنه الان من چیکار کنم اینقد نگاه میکنه پسر چشم ناپاکی هم اصلا نیست بچه خوبیه ولی نمیفهمم چرا اینکار میکنه فکرم نکنم دلش گیر باشه نمیفهمم چشه ولی دیگه نمیخام برم به نظر شما کار درستی میکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه قانون مسخره ایهر هفته شام تو این گرونیا آدما رو میدارید تو معذ‌وریت

ما هم میریم هر هفته

خداروشکر همه پولشو دارن براشون سخت نیست 

ادما رو با هم مقایسه نکنین همه که شرایطشون یکی نیست💕

2805
حالام تو این مهمونیای دوره ای که میریم دختره نیست هیچوقت,ولی از وقتی من میرم اینقد نگاه میکنه که واق ...

شما خودت نامزد کنی این رفتاراش تموم میشه

زیاد فکرتو درگیرش نکن

ما هم میریم هر هفتهخداروشکر همه پولشو دارن براشون سخت نیست ادما رو با هم مقایسه نکنین همه که شرایطشو ...

والا یه جور میگن چه قانون مسخره ای انگار تصویبش کردیم همه از روی زور و اجبار میان و معذورن

شما خودت نامزد کنی این رفتاراش تموم میشهزیاد فکرتو درگیرش نکن

اه اصلا مظلوم نگاه میکنه دلمم میسوزه تا خواهرمم متوجهه میگه این چقد نگاه میکنه حتما بقیه هم فهمیدن 

2810