2777
2789
عنوان

چرا ما همش از واژه های عربی استفاده میکنیم⁉

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 103 پست
عزیزم من همسایه و هم کلاسی عرب دبستان و راهنمایی و دبیرستان و دانشگاه زیاد داستم خیلی مردم با معرفت ...

واقعا دوس دارید الکی یه چیز بگید ؟؟پیامم فارسی نوشته شده!!گفتم عربای کشور دیگه چرا میخواید جنجال به پا کنید!!!!من خودم فامیل عرب ایرانی دارم تو پیاما گفتم عربای خارج از کشور 

مگه جنوب ایران از کشور جدا شده !!

فدات مهربون🥲🤍بعضیا واقعا از ما بدشون میاد ولی تا الان دلیلش نفهمیدیم نمیدونم اینهمه نفرت برا چیه ا ...

قربونت تنها کاری میتونم کنم در جواب اون همه مهربونی و مهمان نوازی میشه کرد همینه که واقعیت رو گفت😍

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا دوس دارید الکی یه چیز بگید ؟؟پیامم فارسی نوشته شده!!گفتم عربای کشور دیگه چرا میخواید جنجال به ...

عزیزم پیام اولتون گفته بودید از اعراب بیزارم ...

من که دنبال دعوا نیستم محترمانه باهاتون صحبت کردم ...

درسته چون اکثر مردم از ما عربا بدشون میاد🥲حتی مایی که خوزستانیم

عزیزممم اتفاقا من تعریف عربای ایرانی رو خیلی شنیدم به خونگرمی معروفن خودمونم دوست و فامیل عرب داریم همه ی ایرانیا خوبن و نجیب 

واقعا دوس دارید الکی یه چیز بگید ؟؟پیامم فارسی نوشته شده!!گفتم عربای کشور دیگه چرا میخواید جنجال به ...

من منظورم اینه با هممون باید هم وطنامون مهربون باشیم و همدیگ رو دوست داشته باشیم ..

عزیزم برا عربای هم وطنمون لطفا احترام قائل باشیممردم جنوب مخصوصا خوزستان تو هشت سال جنگ تحمیلی خیلی ...

واقعا چرا آتیش درست میکنید !!من پدر خودم ۵ سال جنگ بوده با همون عربا اعزام شده پس خوب میدونم جنوبی کی هستن !!

من چه خصومتی با ایرانیا دارم و با اقوام!!

طبق تاپیک گفتم از اعراب خارج از ایران بیزارم !...

واقعا چرا آتیش درست میکنید !!من پدر خودم ۵ سال جنگ بوده با همون عربا اعزام شده پس خوب میدونم جنوبی ک ...

عزیزم چ آتیشی درست کردم

من محترمانه باهاتون صحبت کردک شما خیلی تند با من صبحت میکنید...😒😑

لطفا دیگ ریپ نزنید

عزیزم پیام اولتون گفته بودید از اعراب بیزارم ...من که دنبال دعوا نیستم محترمانه باهاتون صحبت کردم .. ...

متن تاپیک رو مطالعه کنید!اصلا چه ربطی به عربای داخلی داشت 

منم دعوا ندارم فقط برام عجیبه!! ...

اره والا همون منظورم بود اصلا متن تاپیک در مورد ایرانیا نبود 🤕

آره عزیزم متوجه شدم من عصبی نبودم ها باآرومزی حرف زدم چون اهل تعصب اینا نیستم  

منم حرفایی که زدم منظورم با شما نبود کلی گفتم چون خیلی جاها اینجوری شد باهاشون دیگه جایی نمیریم که توهین نشه بهمون